Modellek szépséghibával – 8. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 29.

Úgy vettük észre, hogy nagy sikere van a sorozatnak, ezért ma is olyan modelleket mutatunk be, akik közel sem tökéletes szépségük miatt lettek sikeresek. A bejegyzés főszereplőinek legnagyobb részét sokat csúfolták az iskolában, de ők ebből erőt merítve, ügynökségük támogatásával mertek kiállni a nagyvilág elé. Nem is gondolnád, de általában pont azok a lányok a legalkalmasabb modelleknek, akik maguktól még jelentkezni sem mernek, mert nem látják magukat szépnek. Az, hogy valaki nem éppen klasszikus szépség, nem jelenti azt, hogy nem gyönyörű! A divatszakmában ráadásul imádják a különleges karaktereket, ezért most olyan kezdő és már befutott külföldi modelleket hoztunk, akiket érdemes követni, mert sikerre születtek. Íme, egy kis frissítés az arctrendek terén is:

szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Alla Kostromichova

Bejegyzésünk “öreg motorosa” 2008 óta van a pályán és iszonyúan erős, néha már ijesztő karakterének köszönheti, hogy Ukrajnából a világ legjobb ügynökségeihez került. Bottega Venetta és Dsquared kampányarca is volt már, de főleg a rengeteg Vogue és megannyi menő kifutós szereplései miatt emlékezetes egyéniség.

alla kostromichova 1

alla kostromichova 2

Jay Wright

Mondhatni Dumbo fülek, aprócska szemek és ajkak, mégis van benne valami előkelő. Olyannyira, hogy a legutóbbi szezon egyik legfontosabb új arca lett. Szeptemberben bukkant fel Marc Jacobs show-ján, majd az egész szezont végigtolta olyan márkáknál, mint Balenciaga, Burberry, Gucci, Hugo Boss és Proenza Schouler. Mindenki őt akarta, így nem is csoda, hogy egyenes ágon az olasz Vogue-ban kötött ki.

jay wright 1

jay wright 2

Natalie Westling

Egy szeplős kis manó és valójában egy androgün karakter, aki 3 éves kora óta deszkázik, mégis a leghíresebb vörös modell Lily Cole óta, az i-D magazin pedig egyenesen a generációja arcának tekinti. Első modell munkája alkalmával 2014-ben exkluzívként nyitotta meg szintén Marc Jacobs show-ját és még abban az évben bezsebelte Céline, Miu Miu, Tom Ford és Yves Saint Laurent kampányait. És persze a Marc Jacobs kampányt, ami igazán híressé tette, mert Miley Cyrusszal pózol. Azóta kétszer volt már a Dior és a Prada arca is  és a világ 50 legkeresettebb modelljei közt tartják számon.

natalie westling 1

natalie westling 2

Peyton Knight

Mindannyiunknak ugyanaz jut eszébe az álláról és a szemein kívül nehéz olyan formát találni rajta, ami beleillene az emberek fejében élő szépség fogalmába. Alexander Wang viszont úgy gondolta, hogy topmodellt farag belőle és be is tette exkluzívként a 2016-os show-jába és persze kampányába is. Ezt a fura hajat is ott kapta egyébként a világ legismertebb fodrászától, Guido Palautól. 6 Vogue divatanyaggal később a világ viszont már az új Gucci arculat képviselőjeként ismeri. Nem is olyan rossz egy 17 éves furi lánytól, ugye?

peyton knight 1

peyton knight 2

Willow Hand

Ha szabad ilyet mondanunk, Willow ennek a bejegyzésnek az abszolút kedvence számunkra. Visszahozza Sasha Pivovarova és társai fénykorából az igazi bájos, kislányos ugyanakkor ufó karaktert magas homlokkal, amit sokszor csak “póni arc”-nak hívnak. 16 évesen tavaly lépett életében először kifutóra Prada nyitó exkluzív modelljeként, amihez egy kampány is dukált. Azóta láthattad már az angol, francia, japán, olasz és Teen Vogue oldalain, de tutira sokat fogsz még hallani róla!

willow hand 1

willow hand 2

Neked melyik lány karaktere jön be a legjobban?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?