Létezik barátság modellek közt? – 5. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 27.

Axente Vanessa, Barabás Heni és Hajdu Niki már elmesélte, hogy hogyan kötött örök barátságot modell barátnőivel, amikor ki is derült, hogy az Attarctive tényleg egy nagy család. Na, de mi a helyzet külföldön, ahol óriási a verseny? Tényleg ölik és utálják egymást a lányok a bemutatók előtt?

00-modell-baratsag-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Természetesen borzasztó személyiségek mindenhol vannak, de nem úgy kell elképzelni ezt a közösséget, mint a Bajos csajokban. Nagy átlagban az mondható el, hogy a modellek inkább kötődnek azokhoz a lányokhoz, akikkel együtt belevágnak a karrierük építésébe külföldön, mint hogy a sarokban egyedül ülve fújnának a többiekre. Lehet, hogy otthon gyerekkori barátaik vannak, de ők sajnos sosem fogják igazán megérteni, hogy milyen egy modell élete. Éppen ezért barátkoznak össze egymással a modellek, hiszen idegen országokból érkeznek, belecsöppentek tiniként valami nagyba és jóformán még az angolt is törik. Ezekkel a barátságokkal csak egyetlen probléma van: nagyon ritkán tudnak találkozni egymással, mert ugye mindenki máskor és máshova utazik. Vanessát például minden egyes alkalommal boldogság tölti el, mikor Prada kolleginájával és egyben modell barátnőjével, Amanda Murphyvel végre ugyanazon a helyszínen lehetnek.

01-modell-baratsag-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Sőt, hogy jobban belemenjünk a mítoszokba, számtalanszor hallottuk már pl. Vanitól is, hogy a nála sokkal tapasztaltabb és legendás modellek az esetek többségében inkább segítőkészen és támogatólag álltak hozzá a közös munkához. Nézzük a kezdetektől törhetetlennek bizonyuló barátságokat a modell világból:

Natalia Vodianova és Mariacarla Boscono

natalia v és mariacarla b

Milla Jovovich és Sasha Pivovarova

MILAN, ITALY - JUNE 19:  Milla Jovovich (L) Sasha Pivovarova attend private dinner hosted by Miuccia Prada and Patrizio Bertelli during Milan Men's Fashion Week SS17 at Fondazione Prada on June 19, 2016 in Milan, Italy.  (Photo by Stefania D'Alessandro/Getty Images for Prada)

Coco Rocha és Hilary Rhoda

coco r és hilary r

Olga Sherer és Magdalena Frackowiak

olga s és magdalena f

Candice Swanepoel és Rosie Huntington Whiteley

candice s és rosie h w

Jourdan Dunn és Cara Delevingne

jourdan d és cara d

Nastya Sten és Sasha Luss

nastya s és sasha l

Antonina Petkovic és Pauline Hoarau

antonina p és pauline h

Molly Bair és Stella Lucia

molly b és stella l

Riley Montana és Imaan Hammam

riley m és imaan h

Neked ki a kedvenc párosod?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?