Csekkold le te is Vanessát a Chanel kiállításon!

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 15.

Már időben szóltunk, hogy jegyezd fel július elejét a naptáradba, amikor Varsóból Budapestre érkezik a Women In Chanel kiállítás, ahol a magyar származású Peter Farago és stylist felesége, Ingela Klementz-Farago fotóit láthatod kiállítva. Végre eljött a nap, így a legnagyobb európai topmodellek közt természetesen saját felfedezésű bombánkat, a limitált könyv egyik címlaplányát, Axente Vanessát is megcsodálhattuk a Ludwig múzeumban. Katt tovább és nézd meg, hogy milyen volt a kiállítás megnyitója. Ennyi Vanessát még tuti nem láttál egy helyen!

00chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A zártkörű megnyitón rengeteg híresség volt jelen, a vendégeknek pedig szuperfinom bonbonokkal, pezsgővel és Chanel ajándékokkal is kedveskedtek a Ludwig Múzeumban.

10chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

01chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

02chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

03chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

05chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

06chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Mindenki örömére maga Vanessa is hazautazott a kiállítás kedvéért Párizsból, ahova büszke szülei, legjobb barátnője és kishúga, Gréta kísérték el.

11chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

12chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

13chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Érthető, hogy mindenki szerette volna kihasználni az alkalmat, ezért Vanit lépten nyomon megállították egy-egy közös képért, vagy éppen interjúért.

14chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

15chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Ahogyan az ünnepelt fotós duó, Mihalik Enikő is részt vett az ünneplésben, úgyhogy a magyar büszkeségek össze is álltak egy képre az alkotókkal.

16chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

17chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Az ügynöki élet sosem áll meg: Grétiről épp új polákra volt szükségünk, ezért éltünk a lehetőséggel és elkaptuk pár képre.

18chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

19chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Természetesen az egész Attractive csapat is jelen volt a nagy eseményen, legújabb szupermodellünkkel, Micivel karöltve, aki történetesen ügynökségünk vezetőjének, Fehér Orsinak a tündéri kislánya. Ugye sejted, hogy többen rajongták körbe, mint a képeket?

20chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

21chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A helyszínen szerencsére be lehet szerezni a limitált könyveket is, melyek közül néhányat maguk az alkotók és szereplők is dedikáltak az este folyamán. Részletes információkért kattints a Ludwig Múzeum oldalára, mi pedig várjuk a #vanessaaxente hashtageket és tageket Instagramon szeptember 11-ig! Jó szórakozást kívánunk neked is!

22chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

23chanel-kiallitas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 1. Hanna
  on

  Kedves cosmopolitan!
  Ha valaki kreol bőrű akkor nem lehet modell?
  A választ előre köszi.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Hanna! Természetesen kreol bőrrel is lehet modellkedni. Úgy nem lehet, hogy valaki egyszer hófehér, egyszer pedig le van barnulva teljesen.

 2. Szticu
  on

  Kedves attractive! Kíváncsi lennék arra, hogy milyen az a modell típus, aki ritka a piacon, és az ügynökségek meg a márkák kapkodnának utána.
  Például ezekkel a tulajdonságokkal bíró modell?: nagyon szép, karakteres mind high-fashion, mind commercial irányba alakítható, minimum 177 cm, vékony, sportos, enyhén izmosabb, arányos centiknek megfelelő testalkata van, egészséges bőre-és dús haja van, az egész teste összhangban van a lánnyal, illetve személyiséget tekintve karizmatikus nagyon erős kisugárzású, elbűvölő személyiségű, kamerát és embereket megbabonázó tekintete van.

  (ezeket azért kérdezem, mert szerintem egy egyszerű modellnek iszonyatosan nehéz lehet betörni a piacra szerintem, ha nincs benne valami nagyon extra. És kíváncsi lennék, hogy a több ezer-százezer modellből kik azok a ritka típusok, akiken mindenkinek meg akad a tekintete)

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Szticu! Azok után kapkodnak, akik az általad felsorolt tulajdonságokkal mind rendelkeznek, intelligensek, jól kommunikálnak és biztos családi háttér, na meg egy szuper menedzsment áll a hátuk mögött. Azért nehéz igazán nagynak lenni a szakmában, mert ezek igen ritkán találkoznak egyszerre.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?