Ismerd meg új bookerünket!

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 11.

Ha követsz minket, és reméljük, így van, tutira tudod már, hogy a modellkedés nem egyszemélyes munka. Magyarul minden sikeres leányzó mögött egy profi szakmai csapat áll, amit a modellügynöksége biztosít számára. Mi vagyunk a bookerek, vagy ha úgy tetszik, menedzserek, akik felkészítjük, elindítjuk és eljuttatjuk őket az álmaik eléréséig. Ahogy modell sem lehet bárkiből, bookernek sem hétköznapi arcokat keresünk. Nagyon büszkék vagyunk, hogy Huba kollégánk Amszterdamban fogja folytatni a tanulmányait, amihez innen is sok sikert kívánunk, viszont így megüresedett egy szék a hosszú, hófehér asztalunknál. Itt kerül képbe a bejegyzés főszereplője, Juli, aki rátermettségével már biztonyította, hogy helye van az Attractive családjában. És képzeld, régen ő is modellkedett, szóval tudja, hogy miről prédikál a lányoknak! Ismerd meg legújabb kolleginánk történetét, akiről biztosan fogsz még hallani a bejegyzések során!

00-uj-booker-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

„Immáron 4. hónapja erősítem az Attractive csapatát, a hazai divatvilágban viszont már több éve aktívan tevékenykedek. A MOME design- és művészetelmélet majd kultúramenedzsment szakirányán végeztem, de a szívem csücskét mindig is a divat világa birtokolta.

01-uj-booker-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Magam is modellkedtem, reklámokban szerepeltem, így pontosan tudom, milyen érzés hosszú órákon keresztül castingokon várakozni, vagy a Mount Everestet megszégyenítő magasságú cipőkben sokadjára is őszintén mosolyogni a kliensre.

02-uj-booker-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A MOME-n töltött évek alatt sikerült bepillantást nyernem a divattervezők kulisszái mögé, gyakran magam is részt vettem diplomamunka projektekben, így szépen lassan átkerültem a kamera túlsó oldalára. 2 évig dolgoztam Sándor Szandra Nanushka cégében, nagyon sokat jelentett ez az időszak számomra, mind munkatapasztalatban, mind emberi kapcsolatokban. Remek ugródeszkának bizonyult az Attractive bookeri munkakör betöltéséhez.

03-uj-booker-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A feladat nagy részét a külföldi ügynökségekkel, kliensekkel és modelljeinkkel való kapcsolattartás és fotózások szervezése teszi ki. Viszont az irodai 8 óra elteltével sem szunnyad a bookeri/scouteri énem, ma már szakmai ártalomnak tudom be, ha az utcán sétálva automatikusan a magas lányokat szúrom ki.”

04-uj-booker-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 1. Tina
  on

  Sziasztok (:
  Azt szeretném kérdezni ,hogy melyik plázákban/bevásárlóközponban szoktak lányokat nézni?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Tina! A legtöbbet kuponos napokon vagyunk a plázákban, de általában az Allee, Aréna, Árkád és Westend plázákban fordulunk meg sokszor.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?