Mire a legbüszkébbek napjaink legmenőbb szupermodelljei?

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 8.

Biztosak vagyunk benne, hogy minden modellnek megvan az a munkája, amire örökre a legbüszkébb marad. Ilyen például Axente Vanessának az első Prada kampánya, vagy Hajdu Niki első divatanyaga az ausztrál Vogue-nak. A gyönyörű képek mellett pedig nyilván vannak olyan lelki tényezők is, amikre visszatekintve azt mondják a lányok, hogy igen is büszke vagyok magamra, mert ezt megcsináltam és megéltem. Így is kell ezt! Ebben a szakmában is nagyon fontos a pozitív hozzáállás, ezért most a legkeresettebb modellek ezzel kapcsolatos érzéseibe avatunk be.

buszke-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Caroline Trentini: „Arra a tényre, hogy ilyen sok klienssel építettem ki jó kapcsolatot, akikkel már régóta együtt dolgozok. Modellként nagyon keményen kell azon dolgoznod, hogy ne legyél felejthető, és szerintem én elértem, hogy ne legyek az.”

caroline trentini

Isabeli Fontana: „Szerencsés vagyok, hogy a karrierem során rengeteg olyan eredményt értem el, amire büszke lehetek. Például, amikor 2 éve először szerepelhettem az olasz Vogue címlapján, amit Steven Meisel fotózott.”

isabeli fontana

Lara Stone: „Arra vagyok a legbüszkébb, hogy sosem adtam fel.”

lara stone

Lily Donaldson: „Hogy a világ legkreatívabb elméivel volt lehetőségem együtt dolgozni.”

lily donaldson

Liu Wen: „Talán arra, hogy egyetlen szezon alatt több mint 70 kifutón lehettem ott. És persze arra, hogy a világ első ázsiai származású Estée Lauder nagykövete lehetek. Ahelyett azonban, hogy nagyon büszke lennék, inkább mérhetetlenül hálás vagyok. Köszönöm mindazoknak, akik nekem és velem együtt dolgoztak az évek során. Rengeteget fejlődtem nekik köszönhetően!”

liu wen

Mica Arganaraz: „A legbüszkébb arra vagyok, hogy a mindig én hoztam meg a saját döntéseimet, és ezeknek köszönhetően tarthatok most ott, ahol.”

mica arganaraz

Szerinted mire lehet a legjobban büszke egy modell?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?