Hajdu Niki legújabb címlapjai Ausztráliából

Forrás: Modellügynökség | 2016 július 1.

Hajdu Niki kalandjainak mesélését legutóbb ott hagytuk abba, hogy már második alkalommal dolgozott Ausztráliában, ahova Mesztegnyőről jutott el a modellkedésnek köszönhetően. Azóta persze már a világ másik felén van New Yorkban, de ahogy ez lenni szokott, mindig akkor jelennek meg a képek, mikor a modellnek már hűlt helye az országban. Képzeld, legfrissebb képeihez két címlap is dukált! Az egyik egy divatlapnak készült, ahol Niki olyan luxus márkákat visel, mint Louis Vuitton, Gucci és Prada. A másik magazint pedig Ausztrália egyik legnagyobb plázája adja ki. Katt tovább a gyönyörű fotókért és persze a részletes beszámolókért!

00-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

„Amikor 2014 márciusában hazajöttem Sydneyből, már tudtam, hogy előbb utóbb úgy is visszasodor az élet. Ez meg is történt az idei év legelején. Első munkáim között volt a Wish magazin, akikkel mar dolgoztam 2 éve, így ahogy megtudták, hogy megyek vissza, le is bookoltak egy editorialra. Amikor megkaptam a callsheetet emailben, és láttam, hogy a munka a Gold Coast közelében egy csodás resort hotelben lesz, majd kiugrottam a bőrömből. Az egész stáb együtt repült, a stylistot és a sminkest már ismertem, így nem volt gond a beilleszkedéssel.

02-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

01-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Odaértünk a hotelbe kora délután, lepakoltunk és már kezdtünk is a sminket és a hajat. Fotóztunk pár órát, majd amikor eljött a vacsoraidő, leültünk mind a 10-en és konkrétan mindent kipróbáltunk a menüről. Munkáról szó sem lehetett, olyanok voltunk, mint egy nagy család… ültünk a hotel teraszán az ausztrál nyár közepén és akkor abban a pillanatban el sem tudtam volna képzelni jobb dolgot.

wish 1-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 2-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 3-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 4-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 5-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Másnap korán kezdtünk és ebédig be is fejeztük az anyagot. A fiúk elmentek szörfözni, mi lányok pedig a medence szélén süttettük magunkat. A gépünk másnap délután indult, így olyan volt, mint egy nyaralás. Merem állítani, hogy életem egyik legjobb, leglazább 3 napos munkája volt és nagyon hálás vagyok a stábnak, hogy engem választottak.

wish 6-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 7-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 8-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

wish 9-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A Myer katalógushoz Melbourne-be kellett repülnöm, az első napon stúdióban fotóztunk, én voltam az első, aki megérkezett a helyszínre és izgatottan vártam a stábot, hiszen a Myer az egyik legnagyobb bevásárlóközpont Ausztráliában. Mindenki nagyon profi volt, így fél nap alatt végeztünk. A hotelbe vettem az irányt egyből és felmentem a tetőtéri medencéhez.

myer 1-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

myer 2-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan myer 4-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan myer 5-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan
Másnap egy luxus apartmanban fotóztunk, ahova már egy másik modell lány is érkezett, akivel közösen készítettünk pár képet. A fotós annyit fűzött az előző napi munkához, hogy „Tegnap egy olyan képet nem tudtam lőni, ahol csukva lenne a szemed. Úgyhogy ma ez a cél.” Megsúgom a végén természetesen sikerült neki, amikor ebédszünetben a kanapén feküdtem.”myer 6-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan myer 7-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

myer 8-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

myer 9-hajdu-niki-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

  1. Edit Zurmühl
    on

    Hiába a magyar lányok a legszebbek a világon.

  2. Kata
    on

    Niki tényleg gyönyörű! “Modelles” is, de nem furcsa, nem ufó, hanem gyönyörű.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?