Axente Vanessa kedvenc tavaszi-nyári kollekciói

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 27.

A Modellügynökség blog tökéletes arra, hogy megismerd a modellszakmát, na de hol máshol látsz olyan oldalt, ahol a modelleket is megismerheted közelebbről?! Ma például megtudhatod, hogy Axente Vanessához milyen stílus áll a legközelebb, hogyan szeret öltözködni és melyik darabok jönnek be neki a legjobban a tavaszi-nyári kifutókról. Ha valaki, akkor egy szupermodell aztán képben van ezekkel!

00

„Végignéztem a tavaszi kollekciókat és kettőbe vagyok teljesen szerelmes. Ezekből az összes darabért odavagyok, mindet szeretném.

Chloé mindig is közel állt hozzám, mert egy olyan márka, amit el tudok képzelni a hétköznapjaimra is.

chloé 1

chloé 2

chloé 4

chloé 5

chloé 6

chloé 7

chloé 8

chloé 9

chloé 10

A másik kollekció Proenza Schouler, aki most nőiesebb és nem olyan „edgy” mint lenni szokott. Olyan latin-amerikai a vonal, engem a táncosok felperdülő fodros ruháira emlékeztet.

proenza 10

proenza 1

proenza 2

proenza 3

proenza 4

proenza 5

proenza 6

proenza 7

proenza 8

proenza 9

Mindkét kollekció sokat volt rajtam az utóbbi fotózásokon, Chloé például a Net-A-Porter kampányban, Proenza Schouler pedig a WSJ és a Vogue magazinban is. Nem mindegyik került be ugyan a divatanyagba, de nagyon sokat próbáltam fel a két kollekcióból. A többit a boltokban is szoktam nézegetni.

valentino 2

valentino 1

Volt egy másik kedvencem, ami rajtam volt, ez pedig a Valentino Black Tie gálás ruhám, ami ugyan 2014-es őszi, de legszívesebben megtartottam volna.”

tk

tk

Szerinted melyik stílus a legmenőbb?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?