Modellek szépséghibával – 7. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 26.

Úgy vettük észre, hogy nagy sikere van a sorozatnak, úgyhogy ma is olyan modelleket mutatunk be, akik közel sem tökéletes szépségük miatt lettek híresek. A bejegyzés főszereplőinek legnagyobb részét sokat csúfolták az iskolában, de ők ebből erőt merítve, ügynökségük támogatásával mertek kiállni a nagyvilág elé. Nem is gondolnád, de általában pont azok a lányok a legalkalmasabb modelleknek, akik maguktól még jelentkezni sem mernek, mert nem látják magukat szépnek. Az, hogy valaki nem éppen klasszikus szépség, nem jelenti azt, hogy nem gyönyörű! A divatszakmában ráadásul imádják a különleges karaktereket, ezért most olyan kezdő és már befutott külföldi modelleket hoztunk, akiket érdemes követni, mert sikerre születtek. Íme, egy kis frissítés az arctrendek terén is:

00

Ally Ertel
Nem egy szépségkirálynő és inkább fiús, de egyáltalán nem baj, sőt! Tavaly ismerte meg a divatvilág Céline exkluzív modelljeként, akinek egyébként már 2 kampányt is fotózott. A bemutatót azóta is a legnagyobb tervezők követik Calvin Kleintól Louis Vuittonig. Carine Roitfeld egyszerűen imádja, és az olasz Vogue-ban is már többször szerepelt. Kell ennél több?ally ertel 2ally ertel 1

Cierra Skye
Tuti, hogy ilyen arcformát még életedben nem láttál! Sokan azt mondják olyan, mint egy reneszánsz festmény, vagy mintha a Holdnak arca lenne. A helyzet viszont az, hogy miután felfedezték és New Yorkba ért, az első tesztfotózásával már az Interview magazin hasábjain jelent meg teljesen kezdőként. Élete első show-ja Marc Jacobsnál volt, akivel idén már a második kampányát jegyzi.

cierra skye 1

cierra skye 2

Liza Ostanina
Legtöbben valószínűleg azt kérdezik tőle, hogy mi történt az orrával. A brazil, brit és olasz Vogue, az történt vele például! Azon kevés modellek közé tartozik, akiknek élete első show-ja Prada nevéhez köthető, a Haute Couture divathét alatt pedig  rögtön egy Dior show-t zárt. Imádják a legnagyobb divatházak, ezért biztos, hogy sokat fogsz még hallani róla!

liza ostanina 1

liza ostanina 2

Pyper America Smith
Nagyon távol ülő szemek, ráadásul akkorák, csoda, hogy elférnek ebben a piciny manószerű arcban. Akkor figyeltek fel rá, amikor a mostanában elég menő modell öccsét, Lucky Blue-t fényképezte családostul Hedi Slimane a japán Vogue-nak. Címlapon ugyan csak a tesóival szokott szerepelni, de már egy Calvin Klein, Moncler és Phillip Plein kampány tulajdonosa és részt vett Armani és Moschino bemutatóján is.

pyper america smith 1

pyper america smith 2

Vlada Roslyakova
Ha ráguglizol, kiderül, hogy a modelltörténelem legtáskásabb szemű modelljével állunk szemben. Most ugyan már 28 éves és keveset dolgozik, de olyan szupermodellek versenytársa és hasonmása volt, főleg fejformájának köszönhetően, mint Gemma Ward és Sasha Pivovarova. Felsorolhatatlanul sok Vogue címlapot és például Dolce & Gabbana, Karl Lagerfeld, Nina Ricci kampányokat tett le az asztalra, amik ezekkel a táskákkal is felejthetetlenné tették. A párizsi Vogue be is szavazta a 2000-es évek 30 legmenőbb topmodelljei közé. Legutóbb Cartier, Belstaff és a Swarovski kampányarcaként láthattad.

vlada roslyakova 1

vlada roslyakova 2

Szerinted ki a legkülönlegesebb?

  1. Kata
    on

    De jóóó, köszi, hogy megint írtatok ilyen cikket 🙂
    Cierra Skye elképesztően különleges!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?