Mi az, amit a legkeresettebb szupermodellek megtanultak a modellkedésnek köszönhetően? – 4. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 19.

Blogunk segítségével mindent megtudhatsz a modellszakma jó és rossz oldaláról egyaránt, de az igazi tapasztalásokat csakis a modellek maguk tudják átadni. A modellkedés nem egy hagyományos, fix munka és rengeteget vagy távol a családodtól, de ne felejtsd el, hogy remek önismereti tréning és alkalom, hogy a megfelelő emberekkel találkozz a világ számtalan pontján. Mivel nem vagyunk egyformák, a modellkedéssel járó lehetőséget és tanulási folyamatot is mindenki máshogy ragadja és éli meg. A mai bejegyzésben általad is ismert topmodellek saját gondolatait idézzük a témában:
00

Amanda Murphy: „Megtanultam úgy beugrani Európába, mint ahogy a normális emberek a boltokba szoktak betoppanni.”

amanda murphy

Axente Vanessa: „Emberismeretet. Sokat fejlődött az emberismerő képességem, és megtanultam idősebb emberekkel dolgozni. Azt, hogy 14 évesen 50-esekkel dolgozik az ember, kevesen tudják kezelni. Sokkal lazább lettem, megtanultam kezelni a last minute stresszhelyzeteket is. Igazából az elmúlt fél évben vettem magamon észre a változást. Apa sok mindenben segít, de 18-19 évesen már olyanokat csinálok, mint amit az emberek a 30-as éveikben szoktak. A modellkedés megtanított a felnőtt életre, végül is egyedül vezetem a háztartást, saját lakásom van, és mindenhova egyedül repülök.”

axente vanessa

Irina Shayk: „Azt tanultam meg, hogy az embernek vastag bőrt kell növeszteni és nem szabad mindent személyes sértésként kezelni. Megtanultam értékelni a hűséget is. Persze az is nagyon fontos, hogy egy jó menedzsmented legyen és olyanok legyenek mögötted, akik tudnak bánni a kinézeteddel. Néha nagyon nehéz tud lenni, de ahogyan az élet más területein is, tovább kell menni előre.”

irina shayk

Jeneil Williams: „Hogy legyek nyitott és fogadjam be minden egyes ország kultúráját, amit csak meglátogatok.”

jeneil williams

Juliana Schurig: „Hogy sose felejtsd el honnan jöttél és ki is vagy valójában.”

juliana schurig

Lara Stone: „A legfontosabb, amit megtanultam, hogy a szépséget nem csak külsőségekben mérik.”

lara stone

Szerinted melyik válasz a legtanulságosabb?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?