Tina élménybeszámolója Londonból

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 17.

Tina sztoriját legutóbb ott hagytuk abba, hogy legnagyobb örömünkre viszonylag hamar megjelentek első képei a Topshop weboldalán. Képzeld, azóta sem volt ideje unatkozni, plusz folyamatosan látnak napvilágot szebbnél szebb munkái, amiket április óta fotózott Londonban. Hódmezővásárhelyi modellünk ugyan először járt ilyen nagy európai piacon, mégis tökéletesen helyt tudott állni és a tapasztalaton kívül szuper képekre, na meg kapcsolatokra is szert tett. Hogy pontosan milyen munkái voltak, hogyan igazodott el Londonban és mi lesz karriere következő lépése azt már meséli is maga a szépség:

00

„Nagyon sokat jelent nekem, hogy New Yorkban, Miamiban és Londonban is a Wilhelmina modellje lehetek. Londonban voltam először, ahol az ügynökeim a lehető legjobb tudásukkal foglalkoznak minden modellel, nagyon profik és segítőkészek. Az első munkám a The Sunnak készült, ami az egyik legolvasottabb napilap Londonban. Most először jelentem meg ilyen típusú újságban is!

thesun 6

thesun 5

thesun 4

thesun 3

thesun 2

the sun 1

Az ügynökségemnek köszönhetően négyszer is dolgozhattam a Topshop csapatával. Reggeltől délutánig fotóztunk kb. 50-60 ruhát, ezek az internetre kerültek a Topshop weboldalára. Szerettem velük együtt dolgozni, szerencsére ők is velem, már jól összeszoktunk, ismertük egymást, nagyon jól telt ez az idő, amit együtt töltöttünk. Inkább baráti körben éreztem magam és tekintettem szórakozásnak, mint munkának. Persze a legjobb formámat hoztam és gyorsan végeztem a dolgom, megkönnyítve a többiek munkáját.

topshop 1

topshop 3

topshop 2

topshop 4

topshop 5

topshop 6

Mindig a legújabb fiatalos és elegáns trendeket követik, így jól éreztem magam a ruhákban, ennek segítségével sokkal gyorsabban haladt a munka. Egy ruhát 4 szemszögből fotóztunk, az én feladatom az volt, hogy ugráljak a kamera előtt, képenként változtassam a pózokat, azaz egy ruháról egy szemszögből készült 20-30 kép, ebből választották ki a legjobbat, amit felraktak a weboldalra.

topshop 12

topshop 11

topshop 10

topshop 9

topshop 8

topshop 7

Emellett csináltam Primark lookbookot és az Urban Outfitters meg a Missy Empire weboldalának is dolgoztam, az utóbbit Manchesterben fotóztuk. Legnagyobb örömömre dolgoztam a spanyol Cosmopolitannek is, de a divatanyag képei sajnos csak október körül fognak megjelenni.

missyempire 1

missyempire 7

missyempire 6 missyempire 5

missyempire 4

missyempire 3

missyempire 2
London nagyon mozgalmas és sokszínű város, szerettem itt lenni. Ráadásul Hajdu Niki is itt volt. Sokat bandáztunk együtt. Örülök, hogy ennyit tudtunk találkozni, így nem unatkoztam, mikor épp szabadnapom volt. Na meg persze tanultam ezerrel az év végi vizsgákra.

london 7

london 6

london 5

london 4

london 3

london 2

london 1

Jövőbeli terveink szerint miután hazajöttem Londonból, megcsinálom a vizsgáimat és nyár végéig New Yorkban fogok maradni.”

  1. T rajongó :)
    on

    Ez szuper, hajrá Tina!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?