Axente Vanessa nyáron is a Chanel fényében fürdik!

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 6.

Szó szerint, ugyanis ez a fantázianeve a Chanel nyári sminkkollekciójának, és képzeld, ez Axente Vanessa pontosan 12. Chanel kampánya! A vibráló tavaszi díva kampány után a Dans La Lumiere de L’Éte palettája inkább egy amazonosabb oldalra és a fényvisszaverődésre koncentrál zöldes, barnás és arany színekkel a szemeken, pink és narancs fénnyel az ajkakon.

00-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Mint minden Chanel terméket, ezeket is Coco Chanel ihlette, most éppen világutazó mivoltával egy csillogó sivatagi oázis képe került előtérbe. Vanessa ezúttal 17 sminkcuccot reklámoz, amiből 7-re mindenképpen érdemes lecsapni, mert limitált kiadású. És hogy hogyan készültek a gyönyörű nyári képek? Szupermodellünk már meséli is:

01-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

02-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

„Tavaly áprilisban repültünk ki egy Los Angeles-i stúdióba, ahol életemben először az egész testemet bebarnították önbarnítóval. Nagyon furcsa volt, utána hazautaztam és hiába volt még előtte időm lezuhanyozni, bőven látszódott még.

03-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

05-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Minden munka előtt utánanézek azoknak, akikkel dolgozni fogok, ráadásul most először dolgoztam Roe Ethridge-dzsel, aki nagyon normális és rendes volt. Lucia Pica kb. előtte egy-két hónappal lett kinevezve a Chanel hivatalos sminkmesterének, de semmit sem változott, pont olyan volt, mint az eddigi közös munkáinkon. Az (azt hiszem) horvát származású fodrász, James Pecis is nagyon cuki és vicces volt. Jó kis csapat gyűlt össze.

06-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Ilyenkor az összes ruha és kiegészítő is Chanel, és azért volt nehéz dolga Anastasia Barbierinek, a stylistnak, mert a sminkeket egy évvel előre fotóztuk, a ruhák mégsem lehettek túl régiek a megjelenő képeken. Ebben a kampányban egy velúr dzseki van rajtam, ami annyira menő volt, hogy nagyon szívesen megtartottam volna.”

09-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

10-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Neked melyik Vani által reklámozott Chanel kollekció jön be a legjobban?

11-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

12-axente-vannessa-chanel-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

  1. Kata
    on

    Szerintem Vanessa a Chanel reklámokban a legszebb! Gyönyörűek ezek a sminkek, nem tudnék egyet kiemelni közülük, mindegyik kampány és azon belül az összes kép jó, a sminkek és Vanessa is.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?