Virágba borult beauty-anyag Londonból

Forrás: Modellügynökség | 2016 június 3.

Topmodellünk, Barabás Henriett körül sosem áll meg pörögni az élet: egyik hónapban New Yorkban, majd Ausztráliában dolgozik, utána jön egy kis London, ahonnan kiugrik Barcelonába, legközelebb pedig már Kínából látsz gyönyörű képeket az Instáján. Ennyi utazással és persze kőkemény munkával jött össze, hogy megjelentek képei különböző országok Vogue magazinjában, és hogy Armani lookbookjának is arca lehetett. És a Myselfie sorozatra emlékszel, ahol Borsó kisasszonyunk saját magát fotózta? Mindig olyan különlegesek a képei, mint ő maga! Tavaszra megint egy új technikát próbálhatott ki Anglia egyik legismertebb fotósával, újra a Dior Glowing Gardens sminkkollekcióját használva. Heni ma minden izgalmas részletbe beavat a Forget-me-not, vagyis a nefelejcs című editorialjával kapcsolatban:

00-barabas-henriett-dior-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

„Újra Londonban járva ismét alkalmam volt együtt dolgozni Rankinnel és csapatával. Ezúttal egy Dior beauty anyagon. Rajtam kívül még voltak lányok, mindenkire két-két kép jutott. A különlegesség az volt ebben a munkában, hogy most először fotózott egy nyomtató. 01-barabas-henriett-dior-modellugynokseg-blog-cosmopolitanA képek úgy készültek, hogy teljes sminkben, stylingban rá kellett feküdnünk, dőlnünk a nyomtatóra, a scannelőre. Felette, körülötte fekete függöny volt, hogy minél kevesebb fény jusson be és már csak annyi volt hátra, hogy megnyomják a scan gombot. Egyébként elég trükkös volt a dolog, nem mindegy, hogy tartod a fejed, hogy aztán a fény jól világítson meg. Nem nyomhatod nagyon oda az arcod egyik részét sem, de közel kell lenned és azért érintened a gépet, a hatás kedvéért. Nekem volt, hogy elkalandoztam és a kék fényt figyelve egy bandzsa szemes kép sikeredett. Első körben még próbálkoztunk párszor, a következő képet első próbálkozásra sikerült ‘lefotóznunk’ és az került be a The Hunger magazinba. Az egész a végén olyan hatást keltett mintha víz alatt lennénk, lebegnénk. Szuper ötlet! Jó kis munka volt.”

02-barabas-henriett-dior-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Természetesen az összes ruha és kiegészítő is Dior volt és az egészben az a leges legkülönlegesebb, hogy Rankin magazinja az 5. szülinapját ünnepelte a 10. számával. Nagyon büszkék vagyunk, hogy ebből a 10-ből a mi Henink most harmadjára szerepel olyan sztárok mellett, mint Beth Ditto, Kristen Wiig és Rosie Huntington- Whiteley! Neked hogy tetszik az új technika?

03-barabas-henriett-dior-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?