Lucia tokiói modellkalandjai

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 30.

Reméljük, emlékszel még Luciára, aki egy Axente Vanessával készült exkluzív interjú hatására jelentkezett hozzánk 14 évesen, ami a Cosmopolitanben jelent meg lassan 2 éve. Érdemes emlékezni rá, mert az Attractive-hoz való csatlakozásával megfogtuk az isten lábát! Nem elég, hogy tökéletes adottságai vannak a modellkedéshez (már most 180 cm magas!), egy igazi belevaló, karakán, bátor csaj, aki tényleg komolyan gondolja ezt a pályát. Nem utolsó sorban szuper dolog, hogy ebben a családja is nagyon támogatja, ennek köszönhető, hogy szingapúri sikerei után most Tokióban is kipróbálhatta magát a 2016-os őszi-téli divathetek alatt. Hogyan kell felkészülni egy ilyen utazásra? Hogyan lehet boldogulni egy ekkora idegen városban? Mi is egyáltalán az a Dior Tour? A legnagyobb divatházaknak dolgozó szépségünk mindenbe beavat!

01-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 

„Izgalommal vártam a Japán utazásomat, hogy tovább építhessem modell karrierem, minél több tapasztalatot szerezhessek. Természetesen most is mindent elolvastam, amit tudni érdemes erről a nagy múlttal rendelkező országról, ahol nagyon szigorú etikettek működnek. Szerencsémre az anyaügynökségem, az Attractive Models másik modelljével, Adamik Lucával utaztam, aki már többször dolgozott Japánban és sok mindenben segítségemre volt.

 

02-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A gimis osztálytársaim búcsúztatót szerveztek számomra és nagyon sok sikert kívántak. Több mint húsz órás repülőút után érkeztünk meg, pont azon a reggelen, amikor Tokió közlekedését rég nem látott havazás bénította meg. Elfoglaltam a szállásomat, bemutatkoztam a japán ügynökségemnek és már az első napomon 9 castingon kellett helytállnom.

03-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Hamar belerázódtam a kinti életbe, a hétköznapok gyorsan teltek, rengeteg kiválasztáson kellett megjelennem. Itthon is nagy rajongója vagyok a japán konyhának, ezért számomra az ételek nem okoztak problémát. Japán ügynökömmel hamar összehangolódtunk és végig nagyon jó munkakapcsolatot ápoltunk. Tokió tömegközlekedése nagyon fejlett, gyorsan és könnyen megtanultam használni.

05-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

06-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

10-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Munkáim közül a legérdekesebb egy reklámfilm forgatása volt, mert ilyen jellegű munkában még nem vettem részt. Egy ősszel megjelenő videó játék hősnőjét kellett alakítanom szuperhős jelmezben. Az első komoly szakmai munkám egy nagy tradicionális japán divatcégnél volt. Az ETRO divatház bemutatóján dolgoztam, amelyet Osakában tartottak. Itt a New York-i divathéten bemutatott showt kellett megismételnünk a japán közönségnek.

11-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Legfontosabb munkám, a legnagyobb vágyam is egyben a Dior Tour volt. Számtalan lány közül választottak ki erre a kemény feladatra. Egy kétnapos reprezentációt tartottunk a japán Dior dolgozóinak, majd ismét Osakába utaztam egy kétnapos bemutató sorozatra. Egy finn modell volt a párom, akivel jól megértettük egymást, sok tapasztalatot cseréltünk és lehetőségünk nyílt a várost egy kicsit megismerni.

12-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

13-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Dolgoztam a francia sportmárka, a Le Coq őszi lookbook fotózásán is, két japán divatcég és egy harisnyamárka őszi katalógusán. Következő nagyon fontos állomás a Tokyo Fashion Week volt. Itt három nagy múltú japán divatcég őszi-téli bemutatóján vehettem részt.

14-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

15-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

16-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

17-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Nagyon sok tapasztalatot szereztem a kiutazásom alatt, mind a modellszakma mind a japán kultúra terén. Rengeteg tradicionális látnivalóban volt részem, ebben a számunkra nagyon távoli országban.”

18-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

21-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

20-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

19-tokio-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 

 1. Berni
  on

  Sziasztok (:
  Tudnátok egy olyan blogbejegyzést írni
  ,amikor bemutatjátok a modellek hétköznapi
  smink praktikájit ?

  U.I: Majd jövőre beadom a jelentkésem
  hozzátok … (: (: (:

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Berni! Várjuk a jelentkezésedet! Ilyen bejegyzés pedig azért nem készült még, mert a modellek nem nagyon sminkelik, sminkelhetik magukat. Szempillaspirál, ajakbalzsam és ha kell, egy kis korrektor, ennyi!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?