Bizonyíték arra, hogy a modellek igenis esznek – 3. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 27.

Már a Victoria’s Secret backstage-ben is kiderült, hogy a szupermodelleknek kezd elege lenni abból, hogy olyan kérdéseket tesznek fel nekik, mint hogy mi az, amit alig várnak, hogy megehessenek a divathetek után. Vagy abból, hogy úgy próbálják beállítani őket, mintha annyi eszük lenne, hogy hónapokon keresztül koplaltatnák magukat és várnák a bemutatók végét, hogy végre mindent befalhassanak. Unják olvasni az olyan kommenteket is, mint hogy „csak a kutyák játszanak csontokkal”. A modellek ugyanis ugyanannyit esznek, mint bárki más, sőt még többet is.

00-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Kevesen tudják elfogadni, hogy a modellek többsége genetikailag vékony és nyúlánk, más az anyagcseréje, emellett pedig állandóan edz. Mi is rengeteg olyan megjegyzést kapunk, hogy éheztetjük a lányokat, pedig valójában még azt is az egészséges étrendre állítjuk át, aki ehet akármit és akármennyit, egy dekát sem hízik. Azt például lehet, hogy nem is tudtad, de a jobb helyeken mindig biztosítanak ételt és italt külön a modellek részére. Elvégre hogyan tudnának végigállni egy sűrű napot, ha éheztetnék magukat?
A mai bejegyzéshez olyan képeket válogattunk össze, amiken a modellek minden beállítás és szabály nélkül falatoznak jóízűen a bemutató előtt, után, fotózáson, utcán, stb.  A lesifotókon olyan híres modellek is szerepelnek egyébként, mint Bianca Balti, Gisele Bündchen, Miranda Kerr vagy éppen Rosie Huntington-Whiteley.

30-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

29-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

28-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

27-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

26-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

25-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

24-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

23-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

22-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

21-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

20-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

19-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

18-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

16-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

15-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

14-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

13-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

12-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

11-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

10-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

06-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

05-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

03-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

02-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

01-etrend-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A bejegyzésből persze véletlenül sem azt a tanulságot kell levonni, hogy a modellek pizzán és kólán élnek! Viszont ennyi munka és edzés után megengedhetik ezt is maguknak néha, nem igaz? A képek közt tutira van olyan is, aki direkt megmutatta már csak azért is, hogy a modellek igenis esznek.

 

 1. Remény
  on

  Kedves Attractive!
  Gyerekkori àlmom a modellkedés, sokan mondtàk hogy megvan hozzà az arcom. Ha egyszer majd egy kifutòn sètàlhatnàk.. ahhh! ♡ Egyetlen bökkenő van: 12 èvesen mindössze 157 centi vagyok. Az előző 2 hònapban kábé 3 centit nőttem, remèlem nem áll le ez a gyors növekedès 😉 Hogy hatàrozhatom meg kb. mekkora lesz a vègleges magassàgom? Van amivel kicsit “felgyorsìthatom” a folyamatot? 😅

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Remény! Egyelőre valóban nagyon alacsony vagy, de eleve 13 éves kortól lenne ajánlott jelentkezned. Van időd, még sokáig növésben leszel, de ha tényleg ekkora álmod a modellkedés, javasoljuk, hogy keress fel egy sportorvost és kérj tőle sportantropometria vizsgálatot. Erről bővebben ide kattintva olvashatsz: http://modellugynokseg.blog.cosmopolitan.hu/2015/07/21/mi-is-az-a-csontmeres/ Felgyorsítani pedig azzal tudod például, hogy rengeteg friss zöldséget és gyümölcsöt eszel, sok szénsavmentes ásványvizet iszol, és olyan mozgásformát választasz, ami nyújtja az izmokat, például a jógát. Ha magas szeretnél lenni, akkor tilos az alkohol, cigi és a cukros, műanyag kaják. Egyébként a lányok legtöbbször az apukájuk magasságát öröklik.

 2. Berni
  on

  Kedves Attractive!
  Két kérdésem lenne hozzátok.
  Ha most 12 évesen 170 cm vagyok ,az
  még”elmegy” magasságnak számít vagy
  túl alacsony ? 12 évesen is lehet
  jelentkezni ,vagy 13 az alsó korhatár?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Berni! Célszerű lenne várnod még egy évet, mert 13 év az alsó korhatár és 172 cm az alsó magassághatár. Még nem számítasz túl alacsonynak, mert 18 éves korodig növésben leszel és lehet, hogy még van benned 6-8 centi, ami szuper lenne!

 3. Lia
  on

  A legtöbb lány a kifutón sajnos soványabb mint kellene.Nem tudom ez kinek jó.A vásárlók nagyrésze nem a mostani modellméret.Tudom a tervezők mániája ez a nagy vékonyság.Nyílván vannak akik genetikailag kevésbé hízékonyag vagy az anyagcseréjük jobb.Én nem engedném kifutóra azokat akik soványabbak mint az átlag.Sajnos a fiúkat is elérte ez az őrölet, ott viszont a túl izmos a másik véglet.Tudom hogy a modellek jó része kussol inkább mert nem kap szerződést.A nagy neveknek kéne kiállniuk egyöntetüen hogy elég ebből.

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Lia! A szabályokat ugyan nem mi hozzuk, de az “átlag emberek”-re nem férnének rá a szabványméretek, amik azért készülnek, hogy a vásárlók tökéletesen lássák a ruha anyagát, esését, szabását és el tudják képzelni magukon. Ugyanakkor senki sem várja el a vásárlóktól, hogy úgy nézzenek ki mint a modellek, hiszen nem csak XS-es ruhákat gyártanak később. Nem tudjuk, mit értesz az átlag alatt, de mi támogatjuk, hogy olyan modellek kerüljenek a kifutókra, akik mindenhol az egészséges étrendet és a sportot népszerűsítik.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?