Újabb modellünk dolgozott a Topshopnak

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 25.

Ugye nem kell bemutatnunk az angol ruhaóriást, aki kb. 40 ország boltjait látja el a legdivatosabb szettekkel? Akivel olyan sztárok állnak össze, mint Beyoncé, Kate Bosworth, vagy Kate Moss, ebből adódóan pedig olyan topmodellek pózolnak a kamerái előtt, mint Bella és Gigi Hadid, Cara Delevingne, Jourdan Dunn, Karlie Kloss. Képzeld, 4 évvel ezelőtt Barabás Henriett volt az első modellünk, aki kapásból egy lookbookot csinált a Topshopnak, a 2016-os tavaszi szezonban pedig Tina is berobbant tőlünk!

00-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Tina vidéki kapcsolatrendszerünknek köszönhetően érkezett hozzánk Hódmezővásárhelyről, magántanulóként pedig most első londoni utazása kellős közepén jár. Ráadásul a Wilhelmina ügynökségnél, akik többek közt Elisabeth Ermet is menedzselik. Őt pedig már láthattad Axente Vanessa mellett jó sok backstage-ben és egy divatanyagban is.

01-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

02-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

03-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

05-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Ráadásul a Topshop embereinek annyira megtetszett modellünk, hogy újabb felkéréseket és opciókat is kapott további közös munkákra. Látod, megéri mindig pozitívnak és mosolygósnak lenni! Mutatjuk az első katalógus fotózás végeredményét:

06-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

10-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Elég menő, hogy a több mint 110 helyről, ahonnan rendelni fognak az új kollekcióból, mindenhol Tina arcát fogják látni Karlie mellett, nem? Neked melyik look tetszik a legjobban?

11-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

12-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

13-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

14-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

15-topshop-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 1. T rajongó :)
  on

  Sziasztok! Régóta követem a blogot és már amikor először írtatok Tináról, akkor látszott, hogy sok minden lehet még belőle. Drukkolok neki, hogy olyan sikeres legyen, mint Vanessa 🙂 Nagyon szimpatikus és ahogy olvastam, még okos is. Sok sikert kívánok neki! Írjatok többet más modellekről is, ne csak Vanessáról 🙂

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Kommentelő! Tina nevében is köszönjük a kedves szavakat és azt is, hogy követsz minket! Igyekszünk minél több modellünk életét bemutatni, reméljük, nem okozunk majd csalódást!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?