Ismerd meg te is 2016 legdivatosabb illatát!

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 22.

Hogy miért jó szupermodellnek lenni? Nos, többek közt azért, mert a divatipar legnagyobb történelmi pillanatainak lehetsz részese és szemtanúja. Axente Vanessával is ez történt ismét, ugyanis első kézből értesült az idei év legtrendibb parfümének megszületéséről. Ezt az izgalmas illatot pedig nem más, mint Grace Coddington, a Vogue kreatív igazgatója és a Comme des Garcons márka dobta közösen piacra.

00-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Az egykor szintén a Vogue címlapján modellkedő Grace többször dolgozott már együtt szupermodellünkkel csodásabbnál csodásabb divatanyagokon, például Vanessa élete két első amerikai Vogue oldala is az ő munkáját dicséri. Vani nagyon megszerette a legendás stylistot, mindig ilyeneket mesél róla:

02-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

03-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

„Grace Coddingtont azért imádom, mert egy eszméletlenül cuki nő és jókat lehet vele dumálni. Mindig feldobja, erővel tölti fel az embert, főleg ha rosszabb napja van.”

05-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Nem is csoda, hogy Vanessa időben értesült a parfümről és részt is vett Grace dedikálásán a New York-i Dover Street Marketnél, ráadásul köszönteni is ment, hiszen akkor volt a legenda hihetetlen, de 75. szülinapja is. A közös képnél már csak az menőbb, hogy a Vogue-ban már szintén bemutatkozott húga, Axente Gréta részére is aláírt egy cicás üveget, mellé pedig limitált, egyedi számozású, Grace által kézzel rajzolt képet is kaptak.

07-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Grace a divaton kívül két dolgot imád: a macskákat és az angol rózsákat, a parfüm pedig pontosan ennek a keveréke lett. Legfőbb illatjegyei nagyon finoman hangzanak: marokkói rózsa, frézia, barackvirág, és egy kevés menta, bazsalikom, bergamot, fehér pézsma, ámbra. Az üvegcse május 20-tól elérhető Európában 110 és 145 dollárért, és ha benne vagy az első 500-ban, akár te is kaphatsz egy ilyen jópofa rajzot Grace-től!

08-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

01-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

06-grace-coddington-parfum-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?