10 bizonyíték, hogy a modellek is szeretik a divatheteket

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 11.

Nem vonható kétségbe az a káosz, ami a divatheteket jellemzi. Tényleg keveset alszanak a lányok, feltörik a cipők a lábukat és egyik sminkből rohannak a másikba. És hogy akkor miért éri meg ezt csinálni? Például külföldre utazhatnak, remek kapcsolatokra és tapasztalatokra tehetnek szert, megismerheti az egész világ az arcukat, és ha jelen vannak a divatheteken, belekerülnek abba a nagy kalapba, amiből az új kedvencek nevét húzzák ki a kampányokhoz és divatanyagokhoz. Röviden és tömören: ugródeszka a siker felé. Lehet, hogy testileg és lelkileg is megterhelő, de már az első szezon után erősebb nőként nézhetnek a tükörbe, tudván, ezt is sikeresen megcsinálták. Kívülállóként könnyű belezúgni a szebbnél szebb divatbemutatókba, de vajon a modellek mit élveznek benne? Erre adjuk meg ma a választ olyan modellektől idézve, akik rövid, vagy már jó hosszú ideje uralják a kifutókat.

00divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Alana Bunte: „Ilyenkor találkozhatok a régi barátokkal és be tudjuk pótolni a lemaradást. Úgy érzem magam, mintha nyári táborban lennék!”

alana bunte-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Axente Vanessa: „Mindegyik bemutató szuper és más-más oldalamat ismerem meg közben. Ez alatt az időszak alatt minden felborul szervezeti szinten, így nem marad más, mint a pozitív hozzáállás és a jókedv. Mivel az ügynökségeim nagyon megválogatják, mely bemutatókon vehetek részt, több energiám marad, mint a többi lánynak, akik sokszor a dupláját nyomják le, mint én. Mindig igyekszem jókedvűen időt tölteni velük és feltölteni őket is energiával.”

axente  vanessa-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Bhumika Arora: „Rengeteg kreatív elmével találkozhatok és hihetetlenül nagy tehetségek vesznek körül, akiket olykor még barátnak is hívhatok.  Az, hogy a rangos párizsi divathét részese lehettem már az első szezonomban, örökre életem csúcspontja marad.”
bhumika arora-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Joan Smalls: „ A divathetek nagyon szórakoztatóak, olyan, mint az első nap, mikor visszamész a suliba. Végre találkozhatsz azokkal, akikkel már egy jó ideje nem tudtál. Mindig is szerettem ezt a közeget és az energiáját.”

joan smalls-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Karlie Kloss: „Sose felejtem el, hogy a legelső szezonomban mennyire rettegtem, de teljesen lenyűgözött, hogy a legnagyobb szupermodellek, a példaképeim is ott voltak és egyből a szárnyaik alá vettek, odafigyeltek rám. Most, hogy egy kicsit idősebb vagyok, ugyanezt szeretném csinálni a kezdőkkel.”

karlie kloss-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Lineisy Montero: „A divathetek után rájövök, hogy ez az, amit szeretek és akarok csinálni. Minden nappal egyre izgatottabb vagyok a lehetőségek miatt, amiket van szerencsém átélni. Nekem már az is hatalmas dolog, hogy eljuthattam Európába, mert a divathetek előtt sosem ültem még repülőgépen. Szinte hihetetlen, hogy egy Prada-show után odajönnek hozzám gratulálni az emberek – ezek azok a dolgok, amiket sosem fogok elfelejteni.”

lineisy montero-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Molly Bair: „Az, hogy ennyi show-t csinálhatok, azért jó, mert minden bemutatónál más karakter bőrébe bújhatok, és sokat láthatom a barátaimat. Az pedig még jobb és nagyon vicces, hogy a barátaimat is teljesen másként láthatom. Elképesztő, ahogy egyik show-ról a másikra rohanva így át tudunk változni.”

molly bair-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Lexi  Boling: „A legjobban azt szeretem, hogy amikor befejezed a divathetet, úgy távozol, hogy mérhetetlenül fel vagy töltődve inspirációval.”

lexi boling-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Sasha Luss: „Az emberek azt hiszik, ilyenkor csak pezsgőzünk és limóval visznek minket a show-kra, de ez persze nem így van. Mint minden munka, ez is nehéz, de legalább nem vagyunk egyedül és mindig láthatjuk a régi ismerősöket, akikkel egyébként nem tudunk találkozni. Idővel sokkal könnyebbé válik úgy csinálni divatheteket, hogy már ismered az embereket és ők is téged.”

sasha luss-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Willow Hand: „Mindig őrület van a backstage-ben, emberek és fotósok mindenhol és állandóan fényképeznek. Szerintem ez nagyon jó móka!”

willow hand-divathet-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?