Modellek szépséghibával – 6. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 9.

Ma ismét olyan modelleket mutatunk be, akik közel sem tökéletes szépségük miatt lettek sikeresek. A bejegyzés szereplőit lehet, hogy sokat csúfolták az iskolában, de ők ebből erőt merítve kiálltak a nagyvilág elé. Az, hogy valaki nem tökéletes, vagy nem éppen klasszikus szépség, nem jelenti azt, hogy nem gyönyörű! A divatszakmában ráadásul imádják a különleges karaktereket, ezért most olyan kezdő és már befutott külföldi modelleket hoztunk, akiket érdemes követni, mert sikerre születtek. Íme, egy kis frissítés az arctrendek terén is:

00modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Harleth Kuusik
Nem mondhatni, hogy dús és vastagszálú a haja, karaktere pedig olyan, mintha mérgében összerándultak volna apró vonásai szeplős arca közepére. Lehet, hogy nem az átlag értelemben vett szépség, mégis sikerült elérnie, hogy 3 év alatt a világ Top 50 modelljeinek oszlopos tagja legyen például 3 Valentino kampánnyal és 6 címlappal.

Harleth Kuusik 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Harleth Kuusik 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Kadri Vahersalu
A szintén észt modellt sokan hasonlítják a tinédzser Lara Stone-hoz, a különbség azonban az, hogy Kadri hosszú idő óta az első sikeres modell, aki heterokrómiával született. Ez azt jelenti, hogy más színűek az íriszei, amiket eddig egyszer sem retusáltak a tökéletesség kedvéért. Ritka elváltozása hozzásegítette ahhoz, hogy 2 éve minden menő bemutatón, 4 címlapon plusz Gucci és Pucci kampányaiban is ott lehessen.

Kadri Vahersalu 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Kadri Vahersalu 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Janiece Dilone
Az elálló fülű, fogréses, leginkább kisfiús vonású, gyönyörű Dilonét Axente Vanessa New York-i ügynöksége, vagyis a DNA fedezte fel. Már az első divathetes szezonjában 40 show-t produkált, majd részt vett Marc Jacobs kampányában, nem sokkal később pedig már az olasz és japán Vogue-ban jelentek meg a képei.

Janiece Dilone 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Janiece Dilone 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Laura O’Grady
Ennek az igazán egyedi ír arckarakternek egy találkozás elég is volt ahhoz, hogy Natasha Poly és Irina Shayk londoni ügynöksége azonnal szerződtesse. Bár mostanában keveset hallani róla, szinte minden fontos magazinban be tudott mutatkozni, miután Saint Laurent exkluzív modellje volt.

Laura OGrady 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Laura OGrady 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Leila Goldkuhl
Szeplős manó arc egy igazán karakteres arccsontozattal, nagy fogréssel megspékelve. Lehet, hogy láttál nála szebb modelleket az America’s Next Topmodelben, de a műsorból ő az egyetlen, aki tényleg sokra vitte. Tavaly lett Givenchy exkluzív modellje, ami azonnali kampányt és két lookbookot is eredményezett. Azóta persze mindenki őt akarja.

Leila Goldkuhl 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan Leila Goldkuhl 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan
Marland Backus
A 2015-ös divathetek legkiemelkedőbb új modelljének arca ugyan nem a legcsontosabb és lehet, hogy az elvárásokkal ellentétben pengevékony a szája, de már első körben Céline exkluzív modellje és kampányarca volt. Követte ezt Jil Sander reklámja, 3 divatanyag az olasz Vogue-nak, idén pedig már az amerikaiban is bemutatkozott. Külön érdekesség, hogy Marland már 22 éves is elmúlt.

Marland Backus 1modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan Marland Backus 2modellek-szepseghiba-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

 1. Eszter
  on

  Marland Backus ezek szerint 21-22 èvesen volt teljesen kezdő modell, ès 1 èv alatt ekkora karriert tudott csinálni? Hogy lehet hogy nem csontos az arca, vèkony a szája, szóval nincs rajta olyan ami különlegessè tennè, mèg is kapkodnak utána, ráadásul ő olyan korban lett kezdő modell, amit elvileg több ügynöksèg már a kiöregedèsi kornak tart?

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Eszter! Az első kör alatt az első divathetét értettük, arról sajnos nincsen információnk, hogy mennyi idő kellett a felépítéséhez. Amerikában azért máshogy mennek a dolgok, hiszen nem kell nyelvet tanulniuk és küzdeni, hogy eljuthassanak New Yorkba. Mindig vannak kivételek is, de nagyon sokat számít az, hogy milyen testalkata van egy modellnek, hogyan mozog a kifutón és a kamera előtt. A legfontosabb pedig, hogy milyen a személyisége. Marlandnak valószínűleg mindene megvan a telt ajkakon és csontos arcon kívül, amivel egy nagy divatház azonosulni tud.

 2. Kata
  on

  Annyira tetszik ez a sorozat! Légyszi, legyenek még ilyen cikkek!

  • Cosmopolitan.hu
   on

   Kedves Kata! Köszönjük, hogy követsz minket. Sok izgalmas arc van még, úgyhogy tutira folytatódik a sorozat!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?