Híres modellek legemlékezetesebb fotózásai – 4. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 8.

A legszebb fotózási helyszíneken már eddig is igyekeztünk elkalauzolni, azonban a főszereplők, vagyis maguk a modellek személyes élményeit mostanra tartogattuk. Bejegyzéssorozatunkban saját topmodelljeink mellett külföldi kolléganőik számolnak be karrierük legmeghatározóbb munkáiról, az első nagy szerepléstől a gyönyörű helyeken való pózolástól át egészen a legextrémebb helyzetekig. Az alap, hogy olyan helyekre juthatnak el munkájuknak köszönhetően, ahova egyébként talán  soha, de azt lehet nem is gondoltad volna, hogy Axente Vanessa csirkéket kergetett az olasz Vogue kedvéért, vagy hogy CatoVan Eet a Machu Picchu tetején kaphatták lencsevégre. Tarts velünk további izgalmas részletekért!

00fotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Coco Rocha: „Sosem fogom elfelejteni az első címlapomat az olasz Vogue-nak, amit 15 évesen csináltam. Bár abban az időben még fogalmam sem volt a divatról, tudtam hogy ez óriási dolog. A legemlékezetesebb bemutatóm pedig az volt, amikor Jean Paul Gaultier felkért, hogy nyissam meg a 2007-es show-ját egy tradicionális ír tánccal a 90 méteres kifutóján. Rettegtem, hogy leesek és Anna Wintour ölébe zuhanok!”

coco rochafotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Constance Jablonski: „Annyira szerencsés vagyok, hogy elmehettem a legegzotikusabb helyekre, hogy a világ legelismertebb fotósaival dolgozhassak. Mindegyik nagyon különleges és emlékezetes pillanat volt számomra. De azt is el kell mondanom, hogy legutóbb egy kampány alkalmával teniszezhettem Rafael Nadallal, ami tényleg isteni volt!”

constance jablonskifotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Irina Shayk: „Azt hiszem, hogy a legkiemelkedőbb fotózás számomra az első nagy divatanyagom volt a legendás Carlyne Cerf De Dudzeele stylisttal és Mario Testinóval.  Akkor úgy éreztem, hogy végre olyan emberekkel dolgozok, akik elfogadták a kinézetemet és a lehető legjobban örökítették meg azt.”

irina shaykfotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Jeneil Williams: „A legemlékezetesebb az Edun kampányom volt egy igazi afrikai elefánttal.”

jeneil williamsfotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Karmen Pedaru: „10 nappal azután hogy felfedeztek, megkaptam egy munkát a Teen Vogue-nak, amit Indiában fotóztunk. Ez az, amire örökre emlékezni fogok.”

karmen pedarufotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Lily Donaldson:  „Amikor Mario Testinóval utaztunk Peruba és a Vogue-nak fotóztunk.”

lily donaldsonfotozas-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?