Axente Vanessa újabb divatkönyv főhőse

Forrás: Modellügynökség | 2016 május 1.

Nemrég adtuk hírül, hogy a Women In Chanel kiállítás arcaként Axente Vanessa egy limitált könyv borítóján szerepel, máris egy csodás új művészi divatkönyv főhősnője lett a skandináv SSAW magazin jóvoltából. Tudj meg mindent a The Tarn címmel megjelent könyvről a mai bejegyzésben!

00axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A tarn kifejezés olyan hegyekben található tavakra utal, amiket gleccserek formáltak, szóval ebből már következtethetsz arra, hogy nem stúdióban készült, csupa ragyogó képekről lesz szó. Maga a könyv az SSAW magazin alapítójának, Jakob de Tobonnak és Svédország egyik leghíresebb fotósának, Boe Marionnak a kollaborációja, amiben Vanessa mellett olyan menő topmodellek szerepelnek még, mint Frida Gustavsson, Julia Hafstrom vagy Malaika Firth. Ahogy látod, az átlagostól, vagyis a ruhák prezentálásától eltérően itt inkább a természetközeliség, a természeti elemekkel való kapcsolat és a gyönyörű skandináv táj került fókuszba, méghozzá lenyűgöző végeredménnyel. Példának okáért az egyik oldalpáron Vanessa íves vonalait egy hóval borított hegygerinccel hasonlítják össze.

01axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

02axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

03axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

04axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

És akkor egy kicsi betekintés magába a fotózásba is. Ahogyan azt már biztosan tudod, a divatfotók legalább 2 hónapos eltolódással jelennek meg, ez esetben kicsit többet kellett várnunk, ugyanis a könyvben megjelent képek még tavaly október elején készültek Svédországban, egészen pontosan Torö természeti csodái közepette.

werkaxente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Ha azt gondolnád, hogy egy modell élete könnyű, elmesélnénk, hogy a fotózás reggel 6-tól este 6-ig tartott, ami azt jelenti, hogy Vani előző nap éjfélkor érkezett Párizsból Stockholmba és reggel negyed 6-kor már a hotel előtt kellett állnia és várni a sofőrjét. Szupermodellünk igazi profi, mert ahogyan azt az ott készült képen is látod, a maximum 7 fokban is mosolyogva pózol egy szál semmiben, mert imádja a munkáját. Egyébként a kocsi a fotósé volt, aki külön megköszönte Vanessának, hogy ilyen türelmes volt a nagy hidegben. Ugye nem gondoltad volna, hogy ilyenek húzódnak meg a gyönyörű fotók mögött?

05axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

06axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

07axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

08axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

09axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

10axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

11axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

12axente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A fotózás csütörtökön volt, így Vanessa kihasználhatta az egész hétvégét nővérével, a szintén nálunk modellkedő Benedettával, ugyanis ő már évek óta Svédországban él párjával.

benedettavalaxente-vanessa-the-tarn-konyv-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

A limitált könyv összesen 220 oldalból áll és a thetarn-book.com oldalon rendelhető. Boe Marion kedvenc képe egyébként pont a mi Vanessánkról készült és a bejegyzés legelején láthatod, de szerinted melyik lett a legszuperebb?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?