Axente Vanessa a Net-A-Porter tavaszi kampányarcaként

Forrás: Modellügynökség | 2016 április 24.

A Chanel gyönyörű sminkkollekciójának kampánya után újabb reklámmal jelentkezik szupermodellünk, Axente Vanessa! Ráadásul a kliens a 16 éve piacvezető, a legnagyobb luxusmárkákat online forgalmazó, a londoni székhelyű Net-A-Porter.

00net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Ha otthonosan mozogsz a netes vásárlásban, tuti tisztában vagy azzal, hogy a Net-A-Porter-től több mint 300 designer ruhadarabjait, kiegészítőit és sminktermékeit tudod berendelni a hét bármelyik napján, kb. 170 országba, így természetesen hozzánk is. A megfelelő modell kiválasztása nagyon fontos volt tehát, mert csak a net-a-porter.com havi 6 milliós nézettséggel számol, és akkor még nem beszéltünk a saját maguk által hetente, illetve szezononként megjelentetett 3 magazinról. Nagyon helyesen úgy gondolták, hogy erre a feladatra Vanessa alkalmas lesz, szóval jelenleg a legnagyobb magazinokban is pörögnek hirdetésként a kampányképei. Ezek közül láthatsz most te is néhányat.

01net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan
És ha már a képeknél tartunk, minden fotón más stílus és karakter jelenik meg, amikkel Vanessa profizmusának köszönhetően bárki tud azonosulni. Elvégre ez a kampányok lényege, nem igaz?

02net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Hogy a dinamikus képek hogyan készültek, arról maga Vanessa mesél neked:

„Londonban fotóztuk Erik Torstenssonnal. Nagyon szép képek, energikusak és erősek, mégis letisztultak és nőiesek.
Egy kisebbfajta edzés volt, ugyanis szinte mindegyik képen vagy ugrálnom kellett, vagy valamilyen mozdulatsorozatot csinálnom. Nem bántam, mert amúgy is ezeket szeretem csinálni.”

03net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Neked a dögös piros-fekete Alexander McQueen, vagy a bohém Etro szett jön be jobban Vanessán?

04net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

05net-a-porter-axente-vanessa-modellugynokseg-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?