Axente Vanessa idén is a Chanel kampányarca

Forrás: Modellügynökség | 2016 február 10.

Alig jelentettük be, hogy Vanessa 2016-ban egy éves munkakapcsolatát ünnepli a svéd H&M márkával, máris újabb évfordulót jelenthetünk be büszkén. Képzeld, szupermodellünknek szezonra pontosan két évvel ezelőtt jelent meg az első Chanel beauty kampánya!

axente-vanessa-chanel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

2014 minden szempontból Vani éve volt, és bár akkor mindenhol arról a bizonyos négy Calvin Klein kampányról számoltak be, azt már kevesebben tudják, hogy ez a Chanel szépségápolási és smink termékeinek is az éve volt. Csak abban az évben hét beauty kampánya jelent meg, ami a Calvin Klein-okhoz hasonlóan még soha nem sikerült magyar modellnek! Legelőször a Les 4 Ombres sminkkollekciót reklámozta 2014 tavaszán, most pedig a 2016-os L.A. Sunrise kampányarca lett. Ugye mennyi különbség van a képek közt?

axente-vanessa-chanel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Ahogy a neve is mutatja, a vibráló, majdnem 20 darabos kollekciót természetesen Kalifornia ihlette. Ilyen hangulatban készült el a Chanel legújabb kampányvideója is, amiről most maga a főszereplő mesél neked:

[youtube RdoEz0bHQOo nolink]

“2015 márciusában fotóztam egy párizsi stúdióban, akkor kb. pont egy éve dolgoztam együtt utoljára a Chanel jól ismert kliensével. Minden olyan volt mint előtte, kivéve hogy Lucia Pica már a Chanel hivatalos sminkmestereként volt jelen. Intenzív, élénk színekből áll a kollekció, ami első hallásra giccsesnek tűnhet, de az összhatás nagyon jó. Úgy éreztem magam a sminkben, mintha Kaliforniában kocsikáznék és a nyakamra tekert sállal együtt lobogna a a hajam a szélben.”

axente-vanessa-chanel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

axente-vanessa-chanel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Az évfordulót az teszi még különlegesebbé, hogy most először láthatod büszkeségünket a Chanel.com oldalán két kategória arcaként is, ugyanis az ékszer és a smink felületre kattintva is Vanessával fogsz találkozni, ráadásul példaképe, Gisele Bündchen fotói mellett.

axente-vanessa-chanel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?