Híres modellek legemlékezetesebb fotózásai – 1. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 január 25.

A legszebb fotózási helyszíneken már eddig is igyekeztünk elkalauzolni, azonban a főszereplők, vagyis maguk a modellek személyes élményeit mostanra tartogattuk. Legújabb bejegyzés sorozatunkban saját topmodelljeink mellett külföldi kolléganőik számolnak be karrierjük legmeghatározóbb munkáiról, az első nagy szerepléstől a gyönyörű helyeken való pózolástól át egészen a legextrémebb helyzetekig. Íme az izgalmas részletek:

Axente Vanessa: „A legnagyobb élményeim Steven Meiselhez köthetőek. Nagyon élveztem az olasz Vogue motoros fotózását, de az a címlapsztori Gustavval nagyon-nagyon jó volt.  Azon a fotózáson tényleg úgy éreztem, hogy sokat tanultam, mert akkor az összes képet én kaptam, és megmondták, mit csináljak és hogyan gyakoroljak.”

Behati Prinsloo: „Az első nagy divatanyagom fotózása, amit 16 évesen csináltam az angol Vogue-nak és Mario Testino fotózott.”

Isabeli Fontana: „A Pirelli naptár fotózása Botswanában. Afrika hatalmas élmény volt, mindenféle állattal fotóztunk a természetes környezetükben.”

Jacquelyn Jablonski: „Eddig a legemlékezetesebb az volt, amikor a Maldív-szigeteken fotóztam egy hétig, majd a 24 órás út után a repülőről leszállva egyenesen a Victoria’s Secret főpróbájára mentem.”

Jourdan Dunn: „Az olasz Vogue legendás Black Issue-jának fotózása Steven Meisellel.”

Larissa Hofmann: „Mindig emlékezni fogok az Armani Code tévés reklámjára, amit Los Angelesben csináltam zseniális és profi emberekkel. Imádtam belekóstolni a színészetbe és szeretnék még többet tanulni. Ott van még az első nagy fotózásom is New Yorkból, Greg Kadellel a francia Numérónak. Greg és a csapata mindenben támogatott.”

[youtube BZFr7Qz9dAc nolink]

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?