Axente Gréta a Chloé kampányában pózol

Forrás: Modellügynökség | 2016 január 24.

Büszkén jelentettük be tavaly nyáron, hogy már a legkisebb Axente-lány is az Attractive modellügynökség csapatát erősíti. A világon talán egyedülálló, hogy ugyanannál a modellügynökségnél dolgozzon az összes lány testvér, főleg, ha ilyen gyönyörű és tehetséges modellekről van szó, mint Benedetta, Gréta és Vanessa. Grétára azonban mostantól ideje nem úgy gondolni, mint szupermodellünk húgára, ugyanis jócskán tett az elmúlt időkben azért, hogy nővérei nyomdokába lépjen és egyedül is megállja a helyét. Senki más nem büszkélkedhet azzal, hogy élete első divatanyaga az amerikai Vogue-ban jelent meg, modellé válása első hónapjaiban pedig azonnal hazai és külföldi magazinok oldalain volt látható. Nem is csoda, hogy nemzetközi szinten is felfigyeltek 15 éves szépségünkre. Ugyan még az első igazi külföldi utazására nem került sor, azért Párizsban eltöltött pár novemberi napot egy igen menő direct munka miatt, természetesen anyukája kíséretében. Ez a munka pedig nem más volt, mint a See by Chloé 2016-os elő-őszi lookbookjának fotózása. Ez a márka a nagy Chloé luxus divatházának egy fiatalosabb vonala, ami hordhatóbb és elérhetőbb ruhákat, kiegészítőket gyárt a fiatalabb generációknak. Tarts velünk a mai bejegyzésben, hogy minden részletet megtudj a lookbook izgalmas készületeiről!

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Fontos arról is mesélnünk kicsit, hogy Gréta hogyan kapta meg ezt a munkát. Nemrégiben elindítottunk egy, a casting directorokról szóló sorozatot, amit most a gyakorlatban is be tudunk mutatni. Ugyanis ügynökségünket Elodie Yelman casting director kereste fel a lookbook kapcsán. Elodie a Chloé és a See by Chloé mellett Carven és Gucci kampányaihoz is castingol, na meg Vogue és Harper’s Bazaar címalpokhoz is. A bemutatott képek és egy Skype-beszélgetés alapján Grétára esett a választása, amit azóta büszkén hirdetett többször is Instagram oldalán. Még egy kis érdekesség: Matteo Montanari volt a fotós, aki Vanessa legutóbbi Twin címplapjához elkészített egy másik verziót is, csak másik modellel! Át is adjuk a szót Grétának, aki mindent elmesél a ’70-es évek által inspirált Chloé kollekció fotózásáról:

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

„Először beszéltem a casting directorral Skype-on, akkor még nem volt biztos, hogy én fogok menni a fotózásra. Nagyon izgultam és alig tudtam megszólalni. Amikor megtudtam, hogy megkaptam a munkát, és hogy megyek Párizsba, nagyon izgatott és boldog lettem.

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Ez volt az első olyan munkám, ahol a nővérem nélkül voltam és angolul kellett beszélnem. Nem én voltam az egyedüli modell, összesen hét lányt hívtak meg. Mind nagyon kedvesek voltak és jóval idősebbek nálam. A fotózás egy egész napot vett igénybe.

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitanReggel nyolc órára kellett mennem a fotózás helyszínére, ami Saint-Denis-ben volt és este nyolc után végeztünk. Több lookom is volt, de még aznap is sokat variáltak azon, hogy melyikünkön melyik összeállítás legyen.

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Nem csak képeket csináltak rólunk, hanem videókat, interjúkat is. Nagyon sokat foglalkoztak velünk, ami a figyelmességüket dicséri, ez jól esett. Részben, mert így jobban megismertünk mindenkit, aki ott volt a fotózáson.“

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

axente-gréta-see-by-chloé-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?