A legmenőbb videóklipek modellekkel – 3. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 január 14.

Már említettük, hogy a modellek munkái közt szerepel a music promo, vagyis a videóklipek fogalma is. Itthon főleg a kamera előtti mozgás gyakorlására hasznos, ami jól jön, mondjuk egy kampányfilmnél is.  Külföldön azonban egészen más a helyzet, hiszen ha egy ismert sztárnak kijön egy új klipje, arra minden sajtó kíváncsi és milliárdos megtekintéssel lehet számolni. Ha pedig ehhez válogatnak be modellként, az akár a nagy áttörést is meghozhatja számodra.

legmenőbb-videoklipek-modellekkel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Gondolj csak arra, hogy Emily Ratajkowski nevét senki sem ismerte, amíg meg nem jelent a Blurred Lines videóban, idén pedig már Marc Jacobs kampányarca is lett. Persze olyan is van, hogy már jól ismert szupermodelleket kérnek fel szereplése, vagy baráti alapon, vagy mert így akarják népszerűsíteni a dalukat. Régen például óriási divat volt, hogy a zenészek gyönyörű modelleket szerepeltettek a klipjeikben. Bejegyzés sorozatunkat pont az a tény inspirálta, hogy a kor modell legendáival tűzdelt George Michael klip, vagyis a Freedom! idén 25 éves lett. Persze azóta is van miből szemezgetni. Tuti, hogy egy csomóról nem is tudtad, hogy modellek a főszereplők! Hallgasd végig az összeállításunkat, amiben biztosan szerepelni fog a te kedvenced is!

Chris Isaak – Wicked Games
Modell: Helena Christensen

[youtube WtfHk2hSlqA nolink]

George Michael – Too Funky
Modellek:  Beverly Peele, Emma Sjöberg, Estelle Hallyday, Linda Evangelista, Nadja Auermann, Shana Zadrick, Tyra Banks

[youtube JQ2DVwSVIIo nolink]

Jay-Z feat. Pharrell – Change Clothes
Modellek: Eugenia Volodina, Jessica White, Liliana Domínguez, Naomi Campbell, Omahyra Mota

[youtube j6G1uwe20wg nolink]

Jessie J – It’s My Party
Modell: Jourdan Dunn

[youtube 59caVlKNNEQ nolink]

Sia – Fire Meet Gasoline
Modell: Heidi Klum

[youtube fNdeLSKSZ1M nolink]

The Virgins – Rich Girls
Modell: Behati Prinsloo

[youtube kVDNcN9Dg_U nolink]

 

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?