Mit gondolnak a modellek a szépségről? – 4. rész

Forrás: Modellügynökség | 2016 január 6.

Annak ellenére, hogy a gyönyörű arc sosem megy ki a divatból, a szakma mindig is a klasszikus értelemben vett szépségideáltól eltérő, különlegesebb képet mutatott. Hiába a tökéletes arcszimmetria, mostanában az igazán egyedi karakterű modellek kapják a legnagyobb figyelmet. A szépség persze mindenkinek mást jelent, de vajon hogyan vélekednek erről azok, akik ebből élnek? Újabb öt, teljesen eltérő karakterű, befutott modelltől idézünk a témában, akiket egykor lehet kicsúfoltak, de nagyban alakítják napjaink szépségtrendjeit:

szépség-szépségideál-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Chanel Iman: „Azt hiszem, az egész az önbizalmadon múlik. Azt jelenti, hogy önmagad vagy, nem viszed túlzásba, de mégsem próbálsz meg valaki más lenni.”

chanel-iman-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Edie Campbell: „Nem akkor veszed észre, amikor tükörbe nézel és nem azt jelenti, hogy túlságosan önmagad megszállottja vagy.”

edie-campbell-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Elle Macpherson: „Az, hogy valaki szépnek tudja érezni magát, még nem számít hiúságnak. Azt nevelik bele a nőkbe, hogy nem elég jók és hogy mások elvárásainak kell megfelelni. A természetes szépség nagyon karizmatikus. Abban hiszek, hogy ahelyett, hogy túlságosan meg akarnánk változtatni vagy manipulálni, fogadjuk el inkább önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk.”

elle-macpherson-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Laetita Casta: „Az igazi szépség az, ha hű maradsz önmagadhoz. Engem ez tesz boldoggá.”

laetitia-casta-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Malaika Firth: „A szépség az, ami a lelkedben van legbelül.”

malaika-firth-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?