Milyen karácsonyi ajándékokkal készültek idén modelljeink?

Forrás: Modellügynökség | 2015 december 29.

Valóban nem az ajándékokról kellene szólnia a karácsonynak, de biztos te is tapasztaltad már, hogy sokkal jobb érzés adni, mint kapni. Ezzel a modelljeink is így vannak és természetesen mindenkinek személyre szabott ajándékkal köszönik meg az egész éves, sőt életükön át tartó támogatást és biztos hátteret, ami a szakmájukban nélkülözhetetlen. Így karácsony után már spoilermentesen tudnak ötleteket adni akár a következő évre is. Lássuk csak, mivel készültek idén a lányok!

 karácsonyi-ajándék-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Kitti: „Imádom a szépen díszített figurákat, melyek remek ajándékként szolgálnak családtagoknak, barátoknak egyaránt. Mindig arra törekedem, hogy magam készítsem a meglepetéseket. Idén bonbonokat gyártottam egy nagyon kedves ismerősöm segítségével. Modellként igazi kihívás volt, hogy ne kóstolgassam állandóan. Külföldön élő barátaimnak túl kockázatos az ételküldés, ezért őket a karácsonyi WAMP-on beszerzett, magyar tervezők által készített ruhadarabokkal, kiegészítőkkel lepem meg. Itt mindig sikerül valami különlegeset és egyedit találnom, igen kedvező áron.”

Benedetta: „Ez mindig egy fejtörős része a karácsonynak, hiszen mindenkinek meg van mindene, és elég nehéz új dolgot kitalálni a szeretteimnek. Édesanyám idén The Body Shop-os ajándékcsomagot fog kapni, egy olyan illatot választottam, amit tudom, hogy szeret. A húgomnak, Grétának egy elég fancy Starbucks termoszt vettem, hiszen imádja a Starbucks-os dolgokat. A másik hugimnak, Vaninak egy kompressziós zoknit vettem, márpedig azért, mert rengeteget utazik, és ez segít neki, hogy ne puffadjon fel a lába, és hogy ne legyen trombózisa. Egy szóval, figyelek az egészségére. Plusz tervezem, hogy veszek neki egy csini útlevéltartót. Édesapámnak a legnehezebb, valószínű, hogy vagy after shave-et vagy egy kis kamerát fog kapni, amit a sí bukósisakjára tud tenni, ezzel megörökítve az idei és a jövőbeni síélményeit. Petinek, a páromnak egy pulóvert és egy pólót vettem a Tommy Hilfigerben.” 

karácsonyi-ajándék-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Barabás Henriett: „Mi idén lazábbra vesszük az ajándékozást, általában év közben mindenki megkapja, amit szeretne, szükségünk nincs semmire. De azért egy kis aprósággal így is készülök. Könyv, parfüm, hasznosságok.”

Zita: „Szeretek adni, mindig boldoggá tesz. Anyuéknak mindig maradandó ajándékot veszek vagy készítek. Ebben az évben például egy 2016-os naptárat, tele családi képekkel, emlékekkel. A barátaimnak, edzőtársaimnak minden évben valami nagyon viccessel készülök. Most egy kabala plüssállatot rendeltem, hogy a meccseinken szerencsét hozzon.”

karácsonyi-ajándék-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Lilla: „Az ajándékok szempontjából mindenkinek a legjobbat szeretném. Az egész családnak kis apróságokkal próbálok kedveskedni! Nagyon szeretem a karácsonyi ünnepekben, hogy összehozza a családot, na meg persze, hogy pihenhetek a szünetben!”

Dora: „A legjobb barátnőmmel kitaláltuk, hogy zoknit veszünk egymásnak. Meg kell találnunk a legérdekesebb vagy legviccesebb zoknit. Az egyik, amit vettem szőrös hatású, az a legjobb.”

karácsonyi-ajándék-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Timea: „Ajándékok… A legnehezebb kérdés a karácsonyt illetően. Szerencsére kapóra jött, hogy új házba költöztünk, így anyáéknak valami olyasmit szánok, ami feldobja a szobájukat. A húgomnak és az öcsémnek mindig valami személyeset próbálok adni, ilyenkor valami jó ajándékötletet keresek a neten.”

Dorina: „A 4 testvéremmel összedobtuk a pénzt, csináltunk egy rövidke fotózást western stílusban, a vadnyugati hangulatú éttermünkben, és a legszuperebb képet tervezzük kinagyítani anyukám szobájának a falára, persze mindent meglepetésnek. Emellett személyesen is meglepem majd anyukám. Mivel mindketten odáig vagyunk a táncért, szereztem 2 jegyet a Royal Russian Ballet budapesti előadására februárra. Előre látom, hogy ki fog ugrani a bőréből! Legalábbis remélem, mindenképpen szeretném meghálálni neki a rengeteg segítségét, támogatását, ahogy csak tudom.”

karácsonyi-ajándék-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Vivien: „Ajándék, amikkel készülök: parfüm, kozmetikai dolgok, gyertya a lányoknak, a fiúknak pedig ital vagy CD.”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?