Hogyan töltik az ünnepeket a topmodellek?

Forrás: Modellügynökség | 2015 december 25.

Természetesen a külföldi híres modelleknél is a karácsony az év legszebb ünnepe Hamburgtól egészen Missouri államig. Hogy hol és milyen társaságban, milyen szokásokkal szeretik átélni az ünnepi hangulatot, azt már tolmácsoljuk is neked:

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Aneta Pajak: „Ilyenkor csak arra vágyom, hogy minél több időt töltsek a családommal. Pihenés, a szeretteim és a finom kaják a lehető legjobb kombináció.”

Behati Prinsloo: „Csak a családommal és a barátaimmal szeretnék lenni, rengeteget enni és jól szórakozni. Szinte nem is érdekel, hogy mit kapok ajándékba! Tavaly Kaliforniában voltunk, de általában a nagyszülőknél tartjuk az összes gyerekkel, teljesen normálisan.”

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Candice Swanepoel: „Úgy érzem, hogy mindenem megvan az életben, amit csak szeretnék, ezért ezt az időt jó hangulatban szeretném eltölteni a családommal. Ilyenkor könnyű ajándékokat vásárolnom, mert a család női tagjai mind Victoria’s Secret cuccokat akarnak, de az apukám már keményebb dió.”

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Joan Smalls: „Az ünnepek alatt otthon, a nagyon forró és napos Puerto Ricóban szeretnék lenni egy úszómedencében, vagy a parton.  Sosem láttam, de nem is igazán vágyok a fehér karácsonyra, nekem a pálmafák és a meleg jobban tetszik. Karácsonyfánk sem szokott lenni, mi a kinti pálmafákat dekoráljuk, ami gyönyörű tud lenni.”

Karlie Kloss: „ A családom is New Yorkba költözött, hogy közelebb legyen hozzám, de ilyenkor mind visszautazunk St. Luisba, elvégre az az igazi otthonunk és ott is vannak családtagjaik. Már alig várom! Karácsonykor szeretem megnézni Az élet csodaszép című filmet, ami szerintem az egyik legjobb.”

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Kate Moss: „Az ünnepeket a családom és a barátaim körében fogom tölteni, szeretem a hagyományos karácsonyi ünneplést.”

Lily Donaldson: „Az anyukámnál szoktam tölteni a karácsonyt és a saját díszeinkkel rakjuk tele a fát, például egy tündérrel, amit még 3 évesen csináltam. Ilyenkor reggae zenét szeretek hallgatni és olyan filmeket nézni, mint a Reszkessetek, betörők! 2.”

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Ming Xi: „Bár Kínában nem igazán tartjuk a karácsonyt, ilyenkor mindig hazautazok Sanghajba a családomhoz. Egyszer régen megünnepeltem a barátaimmal és akkor a szokásos módon feldíszítettünk mindent.”

Naomi Campbell: „London, New York és Chicago közt ingázok állandóan, de az ünnepek alatt jó egy kicsit egy helyben maradni. A legjobban Londonban szeretek lenni ilyenkor, ebédekre és vacsorákra menni és ellátogatni a Hyde Park Winter Wonderlandjébe, amit imádok.”

topmodell-karácsony-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Toni Garrn: „A karácsony számomra nem az ajándékokról szól, hiszen annyi anyagi dolgom van már, hogy egyszerűen nem akarom ezzel terhelni a családomat. Inkább arról szól, hogy meglátogatnak, elutazunk együtt valahova, vagy csak hazamegyek Németországba és élvezzük az egymással töltött időt.”

És végül, de nem utolsó sorban Natalia Vodianova emlékeztet mindnyájunkat arra, hogy az ünnepi szezonban se felejtsünk el adakozni, hiszen óriási ajándék például azon gyermekek száma, akik ezt az időszakot is kénytelenek árvaházakban tölteni. Hozzád melyik modell véleménye áll a legközelebb?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?