A legmenőbb videóklipek modellekkel – 1. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 december 3.

Már említettük, hogy a modellek  munkái közt szerepel a music promo, vagyis a videóklipek fogalma is. Itthon főleg a kamera előtti mozgás gyakorlására hasznos, ami jól jön, mondjuk egy kampányfilmnél is. Külföldön azonban egészen más a helyzet, hiszen ha egy ismert sztárnak kijön egy új klipje, arra minden sajtó kíváncsi és milliárdos megtekintéssel lehet számolni. Ha pedig ehhez válogatnak be modellként, az akár a nagy áttörést is meghozhatja számodra. Gondolj csak arra, hogy Emily Ratajkowski nevét senki sem ismerte, amíg meg nem jelent a Blurred Lines videóban, idén pedig már Marc Jacobs kampányarca is lett. Persze olyan is van, hogy már jól ismert szupermodelleket kérnek fel szereplése, vagy baráti alapon, vagy mert így akarják népszerűsíteni a dalukat. Régen például óriási divat volt, hogy a zenészek gyönyörű modelleket szerepeltettek a klipjeikben. Bejegyzés sorozatunkat pont az a tény inspirálta, hogy a kor modell legendáival tűzdelt George Michael klip, vagyis a Freedom! idén 25 éves lett. Persze azóta is van miből szemezgetni. Tuti, hogy egy csomóról nem is tudtad, hogy modellek a főszereplők! Nézd végig az összeállításunkat, amiben biztosan szerepelni fog a te kedvenced is!

videóklip-modellekkel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

videóklip-modellekkel-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Beyoncé – Yoncé
Modellek:  Chanel Iman, Joan Smalls, Jourdan Dunn

[youtube jcF5HtGvX5I nolink]

Duran Duran – Girl Panic!
Modellek: Cindy Crawford, Eva Herzigova, Helena Christensen, Naomi Campbell, Yasmin Le Bon

[youtube sSMbOuNBV0s nolink]

Elton John – Something About The Way You Look Tonight
Modellek: Kate Moss, Sophie Dahl

[youtube B93Tir6l5FA nolink]

Pharrell Williams feat. Kanye West – Number one
Modellek: Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Selita Ebanks

[youtube 1ZosLowuLRM nolink]

The White Stripes – I Just Don’t Know What To Do With Myself
Modell: Kate Moss

[youtube fC7PEQnjKl4 nolink]

+ 1: Az amerikai Vogue Jamie xx feat. Young Thug & Popcaan I Know There’s Gonna Be című dalára forgatott egy rövid, cenzúrázott divatklipet Axente Vanessával.

További modellek: Bella Hadid, Cameron Russell, Emily Rajtakowski, Fei Fei Sun, Imaan Hammam, Irina Shayk, Issa Lish, Pyper America Smith

[youtube cGZ0KcpU8Bc nolink]

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?