Barabás Henriett és Armani téli kollekciója

Forrás: Modellügynökség | 2015 november 2.

Legutóbbi élménybeszámolójában Barabás Henriett már mesélte, hogy egy nagyobb munka miatt a tervezettnél tovább kellett maradnia New Yorkban. Akkor még teljesen titkos volt a szenzációs siker mivolta, ám végre napvilágot láttak a gyönyörű képek, ráadásul pont Heni szülinapjára időzítették a hírt. Ugyanis az Armani Exchange idén az ő fotóival készül fel a téli időszakra! Kaphat egy modell ennél jobb szülinapi ajándékot? Szépségünk Armani téli kulcsdarabjait mutatja be a lookbookban, melynek mottója: rendhagyó szabásvonalak kivételes személyiségeknek. Nos, a leírás tökéletesen illik topmodellünkre, de vajon hogyan élte meg ő maga a szóban forgó sikert? A mai bejegyzésből mindent megtudhatsz!

barabás-henriett-armani-exchange-modellügynökség-blog-cosmopolitan

 „És végre eljött a nap, hogy beszámolhatok erről a munkámról! Legutóbbi NewYorkban töltött pár hónapom után épp haza indultam volna, de volt még időm az este induló gépem előtt, így még gyorsan bementem az ügynökségemre elköszönni. Ekkor tudtam meg, hogy opcióm van az Armani Exchange-nek, és hogy lehet maradnom kéne még egy hetet. Nyilván nagyon örültem a hírnek, de azért közben gondolatban félig otthon voltam. Anya és mama már várt a megbeszélt menüvel, anya szabadnapot vett ki, készültek az érkezésemre, de hívnom kellett őket, hogy lehet egy hetet még rá kell húznom New Yorkra. Rosszul nem jöhettem ki a dologból: ha megkapom a munkát, az nyilván szuper, ha nem, akkor ahogy terveztem, indulás haza. 

barabás-henriett-armani-exchange-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Megkaptam. Nagy általánosságban így van ez. Mindig minden hazaút előtt jönnek be a munkák, amikre azelőtt hónapok óta vársz. De hát ez a modell élet. Sose lehetsz biztos a dolgokban. A munka szuper volt, a csapattal öröm volt dolgozni. A sminkest már ismertem régebbről, nem egyszer dolgoztunk együtt, jó volt egy ismerős arccal találkozni. A többi modellel is elbeszélgettünk, elhülyültünk, jó kis nap volt. És az eredménye is szuper!”

barabás-henriett-armani-exchange-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Henriett egyébként újra New Yorkban dolgozik, ugye te is várod a folytatást?

  1. Csenge
    on

    Gratulálok Heni

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?