Axente Vanessa bemutatja a Balenciaga új tervezőjét

Forrás: Modellügynökség | 2015 október 26.

Megszokhattad, hogy az amerikai Vogue-nál nem telik el hónap Axente Vanessa nélkül. Mindig valamilyen figyelemfelkeltő, trendteremtő témához adja az arcát, és ez ebben a hónapban sincs másként. Most ugyanis először mutatja be az olvasóközönségnek Demna Gvasalia munkásságát. Tervezett már Maison Martin Margielának, Louis Vuittonnak, bátyjával és öt barátjával pedig meg alapította a párizsi székhelyű, egyre felkapottabb Vetements márkát. De miért is olyan fontos egy amerikai divatlapban bemutatni egy grúz designert? Nem csak azért, mert a megalakulás után másfél évvel már a világ vezető divatcsoportjának, az LVMH-nak díjára is jelölték. Ugyanis Demma idén Alexander Wanget váltja a Balenciaga vezető tervezői pozíciójában! A szenzációs hírt pedig azzal a képpel jelentette be Anna Wintour magazinja a világnak, melyen a mi Vanessánk mutatja be a Vetements őszi kollekciójának darabjait.

balenciaga-designer-modellügynökség-blog-cosmopolitan

A fotó az októberi számban jelent meg egy kétoldalas interjúval, ahol szupermodellünk Amanda Murphyvel pózol. Amandával már szerepelt együtt az olasz, a párizsi és az amerikai Vogue divatanyagában, a Prada kampányában és számos kifutón, emellett ráadásul nagyon jó barátok is. A képeket pedig az a Daniel Jackson készítette, akinek büszkeségünk hetedik Vogue címlapját köszönhetjük. Nem akármilyen csapat, ugye? További különlegesség: Vanessa 2013-ban, a párizsi divathéten szerepelt Alexander Wang debütáló Balenciaga kollekciójának show-ján is. Vajon milyen izgalmas folytatást tartogat a jövő? Tarts velünk, hogy semmiről se maradj le!

balenciaga-designer-modellügynökség-blog-cosmopolitan

balenciaga-designer-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?