Az Aréna Plaza legújabb arca: Annamaria

Forrás: Modellügynökség | 2015 október 23.

Újabb szezon, újabb Attractive modell az Aréna bevásárlóközpont reklámjában! Mindig szuper érzés óriásplakátokon és a TV-ben viszont látni modelljeinket, szerencsére ezt folyamatosan meg is tehetjük. Legutóbb például karácsonykor hoztuk el neked a kampányképeket, most pedig Annamaria főszereplésével leshetsz be az őszi készületek kulisszái mögé. A Dubajt, Törökországot és Milánót is megjárt szépségünk már alig várta, hogy beavathasson első reklámfilm fogatásának részleteibe:

aréna-plaza-reklám-modellügynökség-blog-cosmopolitan

„Ebben a bejegyzésemben az augusztusban fotózott, illetve forgatott Aréna kampány kulisszái mögé kukkanthatsz be. Nagy volt az izgalom, amikor telefonált a bookerem, hogy másnap egy rettentően fontos válogatáson kell részt vennem Budapesten: az Aréna kampányfotózására és reklámforgatására. Kicsit izgultam, de a castingon minden rendben ment, alig tartott tovább 15 percnél az egész, de egyből éreztem a kölcsönös szimpátiát a casting director és közöttem. Titkon reménykedtem, de soha nem élem bele magam előre, vagy bízom el magam.

aréna-plaza-reklám-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Pár nappal később viszont óriási örömhírt tudatott velem az ügynökség tulajdonosa, Orsi, mégpedig, hogy megkaptam a munkát. Amint eljött a fotózás napja, reggel korán kezdtünk a hajjal és sminkkel egy gyönyörű dizájnú lakásban. 4 darab kép készült, ebből kettő egyedül, kettő pedig egy fiúval közösen. Bár egész nap tartott a fotózás, nem éreztem magam fáradtnak, az ilyen szuper csapatmunka kárpótol az egész napos fáradalmak után.

aréna-plaza-reklám-modellügynökség-blog-cosmopolitan

aréna-plaza-reklám-modellügynökség-blog-cosmopolitan

A reklámforgatás előtt meglehetősen izgultam, mivel előtte még soha nem voltam benne televízió reklámban. A profi munkában itt sem volt hiány, mindent A-Z-ig elmagyaráztak pontosan, hogy mit is kell csinálnunk (itt is egy fiú modellel voltam), így nem volt nehéz dolgom, bár lényegesebben több dologra kellett odafigyelni, mint egy már megszokott fotózáson. Alig vártam, hogy láthassam a végeredményt, az óriásplakáton és a televízióban is, és remélem, neked is tetszeni fog!”

[youtube C-OBP1pKw8M nolink]

  1. Csenge
    on

    Hogyan dusithatnam a szemoldokomet?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?