Így készül a modellek casting videója

Forrás: Modellügynökség | 2015 szeptember 13.

Mi is az a casting videó? Ez egy olyan rövidfilm, amivel bemutatkoznak a modellek, megmutatják hogyan tudnak pózolni, kifutózni és színészkedni is. Ilyenkor az Attractive irodában vagyunk és rajtunk kívül csak egy fotós van jelen, nincsen stáb. Különböző ruhákban láthatóak a csajok folyamatos mozgásban, de csakis smink nélkül, maximum szempillaspirál lehet rajtuk.

casting-videó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Az elkészült videók segítségével ajánljuk ki a lányokat külföldi ügynökségeknek, illetve munkákra vagy olyan castingokra, amiken valamilyen oknál fogva (például amikor másik országban vannak) nem tudnak megjelenni. Fontos, hogy ebből a pár percből is kiderüljön, milyen a személyiségük, és a kliensek azonosulni tudjanak velük, ezért mindent előre megbeszélünk és arra kérjük őket, hogy minél többet gyakoroljanak. Mindenkiről legalább negyedévente készül casting video, hiszen modelljeink folyamatosan változnak és fejlődnek. Erre nem csak azért van szükség, hogy nyomon tudjuk követni ezeket a változásokat, ugyanis az ügyfelek is mindig a legfrissebb anyagot várják tőlünk.

casting-videó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Nagyon szokták szeretni a lányok, ugyanis Brémer Miki barátunk, aki évek óta készíti az Attractive videóit, megkönnyíti a dolgukat azzal, hogy folyamatosan viccelődik és irányítja őket, szóval az egész vidám hangulatban telik, senki nem feszül rá. Tényleg nagyon személyes hangvételű az egész, ugyanis a felvett anyagot ügynökségünk vezetője, Fehér Orsi vágja össze, és találja meg a lányokhoz legjobban illő zenéket.

casting-videó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Most eljött egyik legfrissebb felfedezettünk, Noemi első videózásának ideje is. 15 éves gyönyörűségünk május óta már túl van két magazinos megjelenésen is, tehát mindenképpen megérett arra, hogy újabb szintet lépjünk együtt a videóval. Noemi már meséli is, milyen élményekkel gazdagodott a felvételen:

[youtube Jlf18c4pR4c nolink]

 „A legelső casting videó forgatásom összességében nagyon jól sikerült. Mielőtt elkezdtük, kicsit féltem, hogy fogok-e tudni folyamatosan mozogni, de a fotós nagyon közvetlen volt, biztatott és végig mondta, hogy nagyjából mit csináljak. A nap közepén megérkezett Barabás Heni is, aki már nagyon profi és adott néhány tanácsot. Például, hogy fiatalosan mozogjak, mosolyogjak sokat és élvezzem az egészet. Még abban is segített, hogy milyen kiegészítőket lesz érdemes vinnem legközelebb. A végeredmény nagyon tetszik, mert meg tudtam mutatni a személyiségem, és a kiválasztott zene is illik hozzám.”

casting-videó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Ugye milyen izgalmas egy ilyen videós nap? Ha megtetszett az Orsi által, külön Noemihez kiválasztott Antilope Kid szám, hallgasd végig Soundcloudon!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?