Modellkedő testvérek

Forrás: Modellügynökség | 2015 augusztus 26.

A közösségi médiának köszönhetően manapság a szupermodellek családja is központba kerül, így nem nehéz kiszúrni egy gyönyörű húgocskát. A divatházak és magazinok is nagy hangsúlyt fektetnek erre, például ott van a Balmain őszi kampánya vagy az amerikai Vogue  februári divatanyaga, amiben testvérpárokat láthatunk. Mi abban a szerencsés, a világon valószínűleg egyedülálló helyzetben vagyunk, hogy mindhárom csodaszép Axente lány az Attractive-nál modellkedik sikeresen, közülük ketten az előbb említett editorialban is szerepeltek. Azért érdekes és különleges a történet, mert Vanessa akkor kapott kedvet a modellkedéshez, mikor Benedettát magazinokban látta, Gréta pedig akkor, mikor Vanessa berobbant a Prada kedvenceként.

Természetesen a modell testvérekre külföldön is rengeteg példa van. Furcsa a sors, mert vannak köztük olyanok, akik a híres tesójuk által lettek ismertek, vannak akik túlnőttek nővérükön, és vannak ikrek is, akik közül például csak az egyikőjük futott be. A cél természetesen az, hogy ne csak valaki valakijének emlegessenek. A következő néhány külföldi példa csodásan mutatja be neked, hogy a genetika lottóján is óriásit lehet nyerni:

Kate és Lotti Moss

Poppy és Cara Delevingne

Lizzy és Georgia May Jagger

Bella és Gigi Hadid

Ruby és Lily Aldridge

Frankie és Missy Rayder

Elza és Vera Luijendijk

Gwen és Donna Loos

May és Ruth Bell

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?