A modellek titkos szépségfegyvere – 3. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 augusztus 21.

Arctisztítás, bőrfehérítés kipipálva, ma jöjjön egy olyan szépségtrükk, ami biztosan mindenkit érdekel: Hogyan tudod visszanöveszteni és megerősíteni a szemöldöködet? A modelleknél alapkövetelmény, hogy megőrizzék szemöldökük eredeti, dús formáját, tehát tilos csipeszt használniuk! A kósza vagy túlságosan előre nőtt szálakat természetesen eltávolíttatjuk, de kizárólag profi mesterkozmetikussal. Persze gyakran előfordul, hogy egy jelentkező nagyon vékonyra szedett szemöldökkel érkezik hozzánk, ami egyáltalán nem számít kizáró oknak, ugyanis idővel orvosolni tudjuk. A bevált módszereink erre a következőek:

szemöldök-szépségápolás-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Fekete nadálytő krém. Minden patikában vagy gyógynövényboltban be tudod szerezni fillérekért, de ne ijesszen meg, hogy zúzódásokra vagy gyulladásra ajánlják. A nadálytő allantoin tartalmának köszönhetően nem csak gyorsítja a bőr hámlását, fokozza a sejtosztódást és kondicionálja a szőrszálakat. A krémben van még E- vitamin, kamilla és körömvirág, úgyhogy rendszeres használattal garantáltan ápolt és dús szemöldököt eredményez majd. Ezt úgy érheted el, hogy fültisztító pálcika segítségével vastagon felviszed a szagtalan, hamar beszívódó krémet a visszanövesztendő területre naponta többször.

szemöldök-szépségápolás-modellügynökség-blog-cosmopolitan

szemöldök-szépségápolás-modellügynökség-blog-cosmopolitan

A másik, egy kicsit lassabb opció a ricinusolaj, ami szintén elősegíti a szőrszálak növekedését, táplál és javítja a bőr vérellátását. Ezt is be tudod szerezni kimérve bármelyik gyógyszertárban vagy drogériában szintén nagyon olcsón. Csak annyit kell tenned, hogy este, miután alaposan lemostad az arcod, egy szemöldökkefét vagy fültisztítót belemártasz az olajba és átkened a szemöldöködet. Hagyd, hogy egész este hasson, majd reggel jó alaposan töröld le. Ezt akár szempillára is tudod alkalmazni, akár egy kitisztított szempillaspirálba is öntheted az olajat. Nagyon fontos, hogy legyél vele türelmes, mert ha éveken keresztül folyamatosan szedted a szemöldöködet, sajnos nem fog egyik hétről a másikra visszanőni.

szemöldök-szépségápolás-modellügynökség-blog-cosmopolitan

szemöldök-szépségápolás-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?