A modellek titkos szépségfegyvere

Forrás: Modellügynökség | 2015 június 5.

Korábban már elárultuk, hogy mitől olyan ragyogóan tiszta a modellek bőre, de ma újabb beauty titokba avatunk be! Egy csupán 8 centis, mégis nagyon hasznos kis japán szivacsról van szó, ami bizonyítottan csodákra képes. Ő nem más, mint a konnyaku szivacs, népszerűbb nevén konjac sponge. Már soroljuk is az érveinket mellette:

konjac-sponge-modellek-szépségtrükkje-modellügynökség-blog-cosmopolitan

1. A fekete szivacs a kedvencünk, mert bambusz faszénből készül, ami az egyik legjobb gyógyír a pattanást okozó bacik ellen. Mélyen kitisztítja a pórusokat, eltávolítva a fölösleges zsírt és még a mitesszereket is. Létezik francia zöld agyagos is, ami szuperül hat a zsíros bőrre, főleg a T-vonalra ajánlott használni.

konjac-sponge-modellek-szépségtrükkje-modellügynökség-blog-cosmopolitan

2. Második legjobb a féhér színű, amit extra érzékeny bőrre találtak ki. A kígyópálma rostok tényleg nagyon gyengéden masszírozzák a bőrt, nem irritál és annyira kíméletes, hogy még rozáceás bőrre is használható. Mindegyik segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát, de a rózsaszín agyagos például, pluszban még bőrfiatalító hatással is bír az érzékeny bőrre.

3. Nem véletlenül használja rengeteg sztársminkes a fotózások előtt. Annak ellenére, hogy ilyen kíméletes, arclemosóval vagy szappannal és vízzel használva az összes sminket leszedi, még a szempillaspirált is maradéktalanul!

konjac-sponge-modellek-szépségtrükkje-modellügynökség-blog-cosmopolitan

4. Mivel természetes módon hámlasztja a bőrt, minél többet használod, annál jobban fog ragyogni a bőröd, sőt feszesebb és puhább is lesz tőle.

5. Bőr- és környezetbarát: az ultra trendi szivacs 100%-ban természetes növényi rostokból, ásványi anyagokból és antioxidánsokból áll. Természetes módon tartósítják minden szennyező anyag nélkül, és még a Földet sem szennyezi, hiszen biológiailag lebomlik.

konjac-sponge-modellek-szépségtrükkje-modellügynökség-blog-cosmopolitan

6. Ahhoz képest, hogy mekkora kincs, nagyon könnyű a használata, kis helyen is elfér és teljesen elérhető áron beszerezhető Budapesten, vagy akár webshopon keresztül az ország bármely pontjára is!

konjac-sponge-modellek-szépségtrükkje-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Természetesen az Attractive modelljei közül is sokan használják a konnyaku szivacsokat (ha te is szeretnéd kipróbálni, itt tudod megvenni), sőt mi magunk is rákaptunk, ezért tényleg csak ajánlani tudjuk mindenkinek. A nemrég Sydneyből hazatért Sara például azt mesélte nekünk, hogy karácsony óta használja a rózsaszín agyagosat, amit az anyukájától kapott. Összességében elégedett a termékkel és segített neki rendbe tenni a bőrét, viszont három dologra felhívta a figyelmünket:

„Tudni kell, hogy minden márka szivacsa különbözik, ezért el kell találni, hogy melyik működik és melyik az, amelyik nem jó a bőrödnek. Ami még fontosabb: a szivacsot levegős helyre kell rakni használat után, akár a gangra, ha nincs más, különben elszíneződik és begombásodik. Illetve egy hónapig ajánlott használni.”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?