Eddz úgy, mint egy modell angyalka!

Forrás: Modellügynökség | 2015 május 29.

Akár hiszed, akár nem, Adriana Lima, Candice Swanepoel és Doutzen Kroes sem tökéletesen feszes testtel született. Minden egyes nap tettek és tesznek egészségük és alakjuk megőrzéséért, és annyi siker, ismertség után sem dőlnek hátra. Ez a felfogás nagyon szimpatikus számunkra is, ezért van az, hogy Tracy Anderson tornavideói után a Victoria’s Secret legszexibb VSX tornavideóit ajánljuk legszívesebben kezdő modelljeinknek, vagy azoknak, akik tanácsot, ötletet kérnek tőlünk a rendszeres mozgáshoz. Kedvenceink egy részét a YouTube-on is megtalálod pár perces formában, ezeket össze is szedtük most neked!

victoria-secret-edzés-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Lábgyakorlatok:

[youtube gH05jPVxs30 nolink]

[youtube iYYdHkC7Gww nolink]

Has erősítés:

[youtube 3gFqHKVUUOY nolink]

[youtube -dFv8-EKkoQ nolink]

Kargyakorlatok:

[youtube bJVtkTPliuc nolink]

[youtube 1psHu37NaT0 nolink]

Popsira:

[youtube ICHcmO_qqik nolink]

[youtube NowHVB0gx3c nolink]

Nagyon fontos, hogy előtte legalább 10 percig bemelegíts, majd ha végeztél az edzéssel, ne felejtsd el ellazítani az izmaidat. Az eredményt akkor fogod érezni, ha a videón bemutatott gyakorlatokat az elmondottak szerint ismételed és legalább hetente háromszor szánsz rá időt. Várjuk a te kedvenc tornavideódat is kommentben!

Címkék:
 1. Fanni
  on

  Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha valaki karcsúsodni szeretne pár centit, milyen mozgásforma ajánlott? Például kardió, vagy ezekkel a videókkal is elérhetőek nagyobb változások? Esetleg ilyenkor a táplálkozásban kell változtatni?
  Szuper a blog, imádom, csak így tovább! 🙂

  • birtab
   on

   Kedves Fanni! Ezekkel a videókkal is tudsz karcsúsodni, de a legeslegjobb Tracy Anderson Method című tornavideója. Az Attractivenál minden modell erre a videóra tornázik otthon, tényleg óriási változásokat lehet elérni vele és akár YouTubeon is meg tudod nézni. Elengedhetetlen lesz, hogy változtass az étrendeden is. Ebben a bejegyzésben sok hasznos tippet fogsz találni ezzel kapcsolatban!

 2. Bella
  on

  Tracy Anderson melyik videójára tornáznak a modellek?Mikor kezd látható lenni a változás?

  • birtab
   on

   Kedves Bella! Tracy Anderson Method című videójára tornáznak a modellek. A változás pedig attól függ, hogy hányszor csinálod (hetente minimum ötször kellene) és hogy jelenleg milyen formában vagy, ezért így előre sajnos nem tudjuk megjósolni.

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?