Csekkold Axente Vannesa legújabb Vogue-fotóit!

Forrás: Modellügynökség | 2015 május 25.

Utoljára márciusban jelentkeztünk szépséges Vanessánk Vogue-os divatanyagaival, de ha követed a blogot, már tudhatod, hogy nem telik el egy hónap sem nélküle az amerikai magazin háza táján. 2013 óta már bőven 10 felett jár Anna Wintour által jóváhagyott fotósorozatainak száma, így lassan a világ összes sztárfotósával volt már alkalma együtt dolgozni egy-egy különleges témában. És képzeld, szupermodellünk  júniusban újra dupla divatanyaggal jelentkezik, amiről természetesen most sem hagyjuk, hogy lemaradj!

axente-vanessa-vogue-fotó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Vanessa így mesélt az első editorialról:

„Újra Annie Leibovitz-cal és Grace Coddingtonnal dolgozhattam, ugyanazzal a koncepcióval, mint az áprilisi számban, csak most Peter Copping, az Oscar de la Renta az új vezető tervezőjének kollekcióját fotóztuk. Ismét többen voltunk modellek, akik közül Fei Fei Sun, Imaan Hammam és Julia Bersgshoeff már régi ismerős, de volt három gyönyörű új lány is: Isabella Emmack, Maartje Verhoef és Mica Arganaraz. Emlékszem, hogy az volt a leghidegebb New York-i nap és mi egy épület tetején dolgoztunk, egy barkács teremben, ahol nem volt fűtés és nyitva volt az ajtó. Persze végig nagyon figyeltek ránk és infralámpáknál melegedtünk. Jó élmény volt ez a fotózás is!”

axente-vanessa-vogue-fotó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

axente-vanessa-vogue-fotó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

A második divatanyag Tim Walker keze munkáját dicséri, aki 20 éve alkotja szenzációsan elvont divatanyagait és kisfilmjeit a világ legmenőbb magazinjainak és divatházainak. Nem kis dolog ám Dior, Lanvin és Valentino igazi művészével dolgozni! Axente Vanessa ezt is kipipálhatja bakancslistájáról, hiszen a Vogue büszkeségünket választotta ki a Timmel közös anyagra. Azért láthatod ezúttal szimplán egy Dolce & Gabbana fürdőruciban, mert ennek az a lényege, hogy felhívja a figyelmet a nyári fényvédelem fontosságára és a bőrrák megelőzésére, mert manapság minden ötödik amerikai bőrén jelentkezik daganatos elváltozás. 

axente-vanessa-vogue-fotó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

És hogy tényleg ne maradj le semmiről, elhoztuk neked májusi Vogue fotóját is, amelyet a már jól ismert Patrick Demarchelier lőtt egy New York-i stúdióban, a legújabb androgün trend jegyében:

axente-vanessa-vogue-fotó-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Melyik lett az új kedvenc képed Vanessáról?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?