Modellkedés szülői szemmel – 4. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 május 22.

Modelljeink részéről már csomó beszámolót olvashattál arról, hogy hogyan fedeztük fel őket, és később hogyan lett belőlük modell. De vajon milyen ezt szülőként megélni? Sok anyuka és apuka félti kislányát a divatvilágtól, úgyhogy legújabb sorozatunkkal szeretnénk mindenkit még jobban megnyugtatni. Rendhagyó módon a bejegyzések főszereplői maguk az Attractive-os csajok szülei lesznek, és arról fognak mesélni, hogy mit is jelent számukra az, hogy lányuk modellként dolgozik. Ezúttal Lucia édesanyját, Andreát kérdeztük friss tapasztalatairól a témában:

modellkedés-szülők-attractive-modellügynökség-blog-cosmopolitan

„Nagyon sok időnek kellett eltelnie, mire elfogadtuk Luca döntését, hogy modell szeretne lenni. Féltettük ettől a pályától, amely számunkra és számára is teljesen ismeretlen volt. Szerencsére az elhatározásától nem lehetett eltántorítani.

modellkedés-szülők-attractive-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Hosszasan kutatott az interneten, hogy milyen lehetőségek vannak Magyarországon. El is döntötte, hogy az Attractive modellügynökséghez szeretne bekerülni. Hónapokig húztam az időt, naponta kellett kifogásokat keresnem, hogy miért nem küldjük be az adatait az ügynökségbe. Luca megelégelte az időhúzást és most vagy soha alapon kitöltötte a jelentkezési lapot. Három nap múlva már az ügynökségen ültünk és a lehetőségekről beszélgettünk.

modellkedés-szülők-attractive-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Azonnal elnyerték a szimpátiánkat és a félelmeim oldódni kezdtek. Számtalan fotózáson és tapasztalaton vagyunk túl. Hihetetlen az Attractive csapata, mindenben támogatják és biztatják Lucát. Büszkén csodáljuk az elkészült munkáit és igyekszünk megfelelő szülői hátteret biztosítani számára.”

modellkedés-szülők-attractive-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?