Ismerd meg a Modellügynökség új munkatársait!

Forrás: Modellügynökség | 2015 május 4.

Gondoltad volna, hogy több mint fél év eltelt már, mióta nagy lelkesedéssel elindítottuk a Modellügynökség blogot? Bizony, ez idő alatt nem csak a modellek életében történt változás, magán a szakmai csapatunkon belül is. Képzeld, sokfordulós állásinterjúk után az év elején csatlakozott hozzánk két új munkatárs Gál Patrícia és Görbe Huba személyében. Precíz munkájuk és a lányok pozitív visszajelzései alapján biztosak vagyunk abban, hogy jól választottuk ki az Attractive legújabb családtagjait. Ne lepődj meg, hogyha leszólítanak az utcán azzal, hogy olyan gyönyörű vagy, hogy modellkedned kellene, mert gőzerővel keresik az ügynökség friss topmodelljeit! Most bemutatkoznak az Attractive új bookerei, akikről a lányok beszámolójában is egyre többet fogsz olvasni:

attractive-munkatársak-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Huba: „Corvinusos tanulmányaim mellett kezdtem el bookerként dolgozni. Mindig is tudtam, hogy nem egy nagy multinál szeretnék elhelyezkedni. Ezért is élvezet számomra az Attractive-nál dolgozni, mert a lányokkal és a munkatársaimmal nagyon szoros, családias viszonyban tudunk együttműködni. Munkakörömbe tartozik új lányok keresése. Az egyik legizgalmasabb dolog, hogy kiben látjuk meg  “a modellt” az utcán, a plázában vagy iskolából kijövet. A már nálunk lévő lányok menedzselése a másik fő feladatköröm: megpróbáljuk őket világszerte a legjobb ügynökségekhez elhelyezni. Ehhez persze elengedhetetlen egy erős modellkönyv, amely építése is a mi feladatunk, kezdve az első tesztfotózások szervezésétől a milliós direct bookingok nyélbe ütéséig. Eközben persze közösen örülünk a lányok sikereinek, jól eső érzés, hogy ezeknek én is a részese lehetek.”

attractive-munkatársak-modellügynökség-blog-cosmopolitan

attractive-munkatársak-modellügynökség-blog-cosmopolitan

Patrícia: „A divatszakmában szerzett korábbi tapasztalataimnak köszönhetően kerültem pár hónappal ezelőtt az Attractive bookeri pozíciójába. Feladatkörömbe tartozik a fotózások szervezése, a modellek külföldre való kiajánlása, szerződések írása és a folyamatos kapcsolattartás a lányainkkal, emellett szabadidőmben folyamatosan új arcokat keresek az Attractive legfiatalabb generációjának bővítéséhez.”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?