Modellkedés szülői szemmel – 3. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 április 24.

Modelljeink részéről már rengeteg beszámolót olvashattál arról, hogy hogyan fedeztük fel őket, és később hogyan lett belőlük modell. De vajon milyen ezt szülőként megélni? Sok anyuka és apuka félti kislányát a divatvilágtól, úgyhogy legújabb sorozatunkkal szeretnénk mindenkit még jobban megnyugtatni. Rendhagyó módon a bejegyzések főszereplői maguk az Attractive-os csajok szülei lesznek, és arról fognak mesélni, hogy mit is jelent számukra az, hogy lányuk modellként dolgozik. Következzen most Andrea és Ivica, azaz Tina szüleinek közös válasza a kérdésre:

modellkedés-szülői-kérdések-modellügynökség-cosmopolitan

„Egy szülő mindig féltve tekint a gyermekére, mikor egy talán életre szóló döntést hoz az életében. Mi is így voltunk ezzel, amikor Tina elhatározta, hogy a modellszakmában szeretne dolgozni. Mivel mindig arra ösztönözzük gyerekeinket, hogy legyenek céltudatosak és a jövőbe tekintőek, látván lányunk elhatározottságát, nem volt kérdés, hogy támogatjuk őt döntésében. A sok buktató, amit a laikusok számára rejteget ez a szakma, már a kezdeti lépéseknél is óvatosságra és körültekintésre sarkallt bennünket.

modellkedés-szülői-kérdések-modellügynökség-cosmopolitan

modellkedés-szülői-kérdések-modellügynökség-cosmopolitan

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy Tina a legjobb helyre, az Attractive-hoz került, akik lelkiismeretesen és profizmussal egyengetik a karrierjét. Mint szülők, mindig féltve indítjuk el egy-egy munkára, de mikor látjuk lelkesedését és alázatát a szakma iránt, az mindig megnyugvással tölt el bennünket. Egy szülő számára a legnagyobb öröm, ha láthatja gyermekét a céljait megvalósító úton lépésről-lépésre előre haladni. Eddigi munkái Budapestig szólították el itthonról. Önállósága és magabiztossága már az első munkája során igazolt bennünket arról, hogy jó döntés volt őt engedni elindulni ezen az úton.

modellkedés-szülői-kérdések-modellügynökség-cosmopolitan

modellkedés-szülői-kérdések-modellügynökség-cosmopolitan

Most, hogy nemsokára külföldre is kijuthat, és talán hónapokig távol lesz az otthontól, a természetes szülői aggodalom ellenére nagyon örülünk a sikerének és rendkívül büszkék vagyunk rá.”

  1. kanalas georgina
    on

    jonapot !! en is szeretnék moddelkedni 15eves leszek majus 15.en
    en nagyon szeretnék ilyennel foglalkozni vagy is modell szeretnék lenni:)koszonom 🙂

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?