Ha amerikai Vogue, akkor Axente Vanessa!

Forrás: Modellügynökség | 2015 április 7.

Újabb hónap, újabb divatanyag a mi szupermodellünkkel az amerikai Vogue-ban! Ráasásul ismét duplán! Axente Vanessa a híres szeptemberi címlap óta nélkülözhetetlen Anna Wintour magazinja számára. Bemutatta már a legújabb trendeket, legtehetségesebb fiatal designereket, beauty anyaggal és videókkal is büszkélkedhet, sőt tesója, Gréta mellett is pózolt már a menő divatlap oldalain, természetesen sztárfotósok által megörökítve. Vajon áprilisban milyen izgalmas divatanyagokkal készültek az olvasóknak? Vanessa most a New York-i fotózásokról  mesél neked:

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

 „Imádok az amerikai Vogue-nak dolgozni, ők a legjobbak! Mindkét editorialt stúdióban fotóztuk, az egyiket januárban, a másikat pedig februárban. Inez & Vinoodh-dal ekkor dolgoztam másodjára, jó kis fotózás volt, végre egy sportos anyag! Aznap Adriana Lima és Cameron Russell volt velem a stúdióban és felváltva fotóztunk. Az volt a koncepció, hogy mindenkiről 2 képet csinálnak: egyet arról, amit szokott sportolni (én pl. bicikliztem) és hozzá egy divatképet. Nagyon menő Breezer biciklin ültem, azt a Balmain ruhát pedig imádtam.

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

Az ott készült videó a kedvencem, a stábbal mindig jó a hangulat. Edzés közben mindenféle kérdést feltettek és kérték, hogy nyomjak pár fekvőtámaszt és felülést is. A fotózás alatt az összes sportszert kipróbáltuk, hülyéskedtünk a súlyzókkal és volt, hogy hárman ugráló köteleztünk egyszerre. Tonne Goodman volt a stylist, akit imádok, Dick Page sminkelt, a fodrász pedig Christiaan volt. Vidám, jófej és cool brigád jött össze újra!

[youtube 747e5FmgV_4 nolink]

A második divatanyagot februárban készítettük, először dolgozhattam Annie Leibovitz sztárfotóssal. Egyáltalán nem egy monoton munka volt, inkább laza hangulatú. Annie már a fotózás elején mondta, hogy ha valaki fáradt, éhes vagy mosdóba kell mennie, csak szóljon, ne feszüljünk be.
Öten voltunk modellek és mivel mindenkit ismertem már, jól elhülyéskedtünk. Couture ruhákat kaptunk, én egy nagyon menő színes Dior overált, olyan négyszögletes sarkú bokacsizmával, amiben gyönyörű kristályok vannak. A többiek hosszabb szárú csizmát kaptak, amivel meg is szenvedtek. A másik szettem egy elegánsabb Chanel volt zoknicipővel, olyan volt mintha nem is lett volna semmi a lábamon. Mindkét összeállítás nagyon tetszett.

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

A stylistot, Grace Coddingtont azért imádom, mert jókat lehet vele dumálni és mindig feldobja, erővel tölti fel az embert, főleg ha rosszabb napja van. Grace élettársa, Didier Malige volt a fodrász, annyira cukik együtt! A sminkes pedig a fiatal, cool és laza Aaron de Mayy volt. 

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

axente-vanessa-amerikai-vogue-cosmopolitan

Azért szeretem, amikor több modellel fotóznak egyszerre, mert ilyenkor még jobb a hangulat és mindig van kivel dumálni a szünetekben. Megtiszteltetés olyan csodás emberekkel dolgozni, akik már évtizedek óta vannak a szakmában.”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?