Így készült Tina Hamupipőkés Cosmo beauty anyaga

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 28.

Tudtad, hogy az Attractive modelljei közt van egy igazi Disney hercegnő? Ha alaposan átlapoztad az ápilisi Cosmopolitant, találkozhattál Tinával, aki a legújabb filmadaptáció sikerén felbuzdulva keltette életre a szende, a hódító és a bálkirálynő Hamupipőkét. Tina most arról mesél, milyen volt kedvenc hercegnője bőrébe bújni:

cinderella-werk-cosmopolitan


“Néhány hete megkaptam életem legelső magazinos beauty anyagát a Cosmpolitanban. Örömömre a kedvenc gyermekkori Disney filmem, a Hamupipőke sminkkollekcióját reklámozhattam. Meglepődtem, mert rövid hajam ellenére engem választottak Cinderella megtestesítésére. A fodrász, Kozma Norbi ügyesen megoldotta ezt a problémát egy gyönyörű hosszú póthajjal, amiből fantasztikus frizurákat hozott ki, hosszú munka végeredményeként.

cinderella-1-werk
Kovalik Natasa sminkes elbűvölően aranyos volt és ügyes, ő biztosította nekünk a hangulatot zenével és énekléssel. Mihály Zolival, a fotóssal pedig már fotóztunk együtt. Ő készítette a legelső képeimet, úgyhogy nagyon örültem neki, hogy újra együtt dolgozhattunk.

cinderella-werk-3-cosmopolitan

A ruháim elképesztően szépek voltak, Juhász Luca tökéletesen kiválasztotta a megfelelő ruhákat a Cinderella koncepcióhoz. Könnyen együtt tudtunk működni a csapattal, így a végeredmény is jó lett. Próbáltam magamból kihozni a szende, a játékos és a szerelmes Hamupipőkét, ami azt hiszem sikerült is.Visszanézve a magazint, úgy érzem nagyon jó munkát végeztünk.

cinderella-werk-cosmopolitan
A kedvenc képemnek, a kis egérrel a vállamon, külön sztorija van. Mikor fotóztuk, mondhatni oda kellett képzelnem a vállamra és ujjal simogatni a mesefigurát, plusz még beszélni is hozzá, közben Zoli hangosan gügyögött a kamera mögött,ezt a pillanatot sosem fogom elfelejteni.”

Mindenképpen szerezd be a magazint, hogy te is könnyedén elkészítsd a szerelmes Cinderella, vagyis Tina mesés sminkjeit! Neked melyik Hamupipőke a kedvenced?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?