Modelljeink Daalarna hercegnőként a kifutón

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 27.

Amikor a Daalarna legfrissebb kampányáról számoltunk be Bertával és Dorinával, említettük, hogy az Attractive lányok rendszeresen szerepelnek Benes Anita kifutóján. Így történt ez a márciusi divatbemutatón is, amit a mi Borink nyitott az előbb említett szépségek kampányvideójának vetítését követően, majd újonc Kittink volt a záró modell. A shown vonuló hét csaj már alig várta, hogy részletesen beszámoljanak mesebeli élményeikről, úgyhogy gyorsan át is adjuk a szót nekik:

Dalaarna-cosmopolitan


Bori: „Reggel 10-kor kezdődött a napunk a Daalarnanál, tehát egy elég hosszú napnak néztünk elébe. Ruhapróbával kezdtük, ami egy kicsit hosszabbra sikeredett a tervezettnél, hiszen volt pár csere, de ez divatbemutatóknál mindig így van. A csúszás természetes. Az ebédszünet után jött a járás próba, amikor a tervezők és a szervezők lemérték a show várható hosszát, Vágó Réka pedig a cipőit figyelte, hogy esetleg kinek lenne jobb cserélni. Nem mindenki tudott ugyanis könnyedén sétálni a cipőkben, mivel problémák voltak a méretekkel. Én például egy 38-as cipőt kaptam a 40-es lábamra, de én már hozzászoktam az ilyenekhez, a fiatalabbak még talán nem. A járás próba után néhány lány még gyakorolta a fordulást és utána következett a főpróba, ahol újabb ruhacserék következtek, hisz ilyenkor látja igazán a tervező, hogy kinek mi áll jól. Ezekkel már szinte az egész nap elment, és ekkor jött még a haj és a smink. Aztán fél óra csúszással kezdődött a show. Mindenki nagyon izgult, hiszen a hosszú esküvői ruhákban nem mindig könnyű menni, főleg ha az a földet súrolja és állandóan belebotlik az ember. De ha jól tudom, nem volt gond és minden a terv szerint haladt.”
01--Dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

dalaarna-cosmopolitan

Bori-dalaarna-cosmopolitan

Bori-dalaarna-cosmopolitan

Bori-dalaarna-cosmopolitan

Bori-dalaarna-cosmopolitan
Chenge: „A castingon egy gyönyörű, de nagyon hosszú ruhát kaptam, amiben a járás is nehezebb volt, ezért nem is gondoltam, hogy sikerülhet megkapni a munkát. Majd pár nappal később legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy megkaptam, aminek nagyon örültem, mert nekem ez az első kifutós munkám. Elsőnek cipő próba volt, ahol mindenki kiválasztotta a saját cipőjét, amit később a bemutatón is viselt, majd a ruhákat próbáltuk fel, hogy az esetleges változtatásokat meg tudják még csinálni. Ezután tartottunk egy kis szünetet, majd miután a színpad is kész lett, csináltunk egy lejáró próbát, ahol zenére begyakoroltuk a minimális koreográfiát. Négy körül tartottuk a ruhás főpróbát, majd megcsinálták a sminkünket és a hajunkat. Utána kezdtek érkezni a vendégek és nem sokkal később már kezdődött is a bemutató. A ruhák gyönyörűek voltak és nagyon örülök, hogy én is bemutathattam őket.”

chenge-dalaarna-cosmopolitan

chenge-dalaarna-cosmopolitan

chenge-dalaarna-cosmopolitan

Heny: „Amint beléptem a castingra, hófehér hercegnő ruhák között találtam magam. Rögtön tudtam, hogy imádni fogom ezt a showt. De aztán amikor megkaptam a virágos finálé ruhát…uhhh!! Mindenki nagyon kedves volt velünk, ha bármi gondunk volt, rögtön segítettek. Nagyon élveztem. Igazi hercegnőnek éreztem magam egész nap.”

heny-dalaarna-cosmopolitan

heny-dalaarna-cosmopolitan

heny-dalaarna-cosmopolitan

heny-dalaarna-cosmopolitan
Kitti: „Izgatottan vártam a Daalarna casting eljövetelét, hiszen Anita gyönyörű ruhái szerintem egy perc alatt minden nőből elővarázsolják a benne rejtőző hercegnőt. Már a szalonban belebújhattam egy csodás darabba a pearl kollekcióból. Elkápráztatva néztem, ahogy a hátul derékig kivágott ruha vonalán végigfutnak az igazgyöngyök. Cáfolhatatlan tény, hogy minden leányzó vágyakozva tekint ezekre a mesébe illő ruhákra. Az ilyen típusú bemutatók azért is töltenek el minket izgalommal, mert ezeknek a daraboknak a viselésével végre mi is hercegnőnek, tündérnek vagy királylánynak érezhetjük magunkat arra a kis időre. Az egész napos felkészülés alatt Anita egy emberként, profin irányította a csapatot és minden apró részletre figyelve törekedett arra, hogy a ruhák tökéletesen legyenek megjelenítve a színpadon. Mindezt mérhetetlen türelemmel és profizmussal valósította meg. Mi meg rendületlenül fel alá suhantunk Vágó Réka nőies, ámde kényelmes cipőiben. Miden modell életében az adott bemutatón a legnagyobb vágyak között szerepel, hogy ő lehessen abban a ruhában,  amivel nyitják vagy zárják a showt. Én is epekedve néztem az egyik darabra, ami hívogatóan kellette magát a fogason. Becsuktam a szemem és elképzeltem, hogyan is érezheti magát egy leendő menyasszony abban a ruhában, ami úgy nézett ki mintha a tündérek ráfújták volna a tavasz legszebb virágait. (Tudnod kell, hogy én a virágtündér meséken nőttem fel). Mire kinyitottam a szemem, ott állt előttem az öltöztetőm, Fanni és vidáman ugrott a nyakamba, hogy “Kitti te viselheted azt a ruhát”. S még, hogy nincsenek tündérek!!? A tündérkeresztanyám azon az estén Benes Anita volt, aki megálmodta minden menyasszony helyett azokat a darabokat, amikben még szebben tündökölhetnek életük legfontosabb napján. Számomra megtiszteltetés volt ezt a showt zárni. Köszönöm a lehetőséget mindenkinek, aki lehetővé tette ezt számomra.”

kitti-dalaarna-cosmopolitan
kitti-dalaarna-cosmopolitan

kitti-dalaarna-cosmopolitan

kitti-daalarna-cosmopolitan
Nikolett: „Most voltam életem első Daalarna fashion showján. Nagyon örültem, hogy részese lehettem a csapatnak! Annak pedig kifejezetten, hogy többségben a barátnőimmel, vagyis az Attractive lányokkal együtt léphettem a kifutóra! Mindenki nagyon várta mar az estét! A backstageben nagyon nagy volt a hangulat, a ruhák, amiket bemutattunk, maga a csoda volt! Szinte egy kicsit hercegnőnek érezhettük magunkat ezekben a fantasztikusan megtervezett esküvői, illetve koktél ruhákban! Én imádtam az egész napot és az azt követő esti showt! Szerintem nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat! Remélem lesz még lehetőségem Daalarna shown szerepelni és Benes Anita gyönyörű ruháit bemutatni!”

nikolett-daalarna-cosmopolitan

nikolett-daalarna-cosmopolitan

nikolett-daalarna-cosmopolitan
Timea: „Életem első showja volt és hatalmas, életem egyik legnagyobb élménye. Az egész napos pörgés, a próbák, a lányok, a dolgozók.. fantasztikus volt. Hálás vagyok, hogy ilyen nagyszerű és profi emberekkel dolgozhattam.”

timea-daalarna-cosmopolitan

timea-daalarna-cosmopolitan

timea-daalarna-cosmopolitan

timea-daalarna-cosmopolitan
Sirah: „Nagyon izgi volt a bemutató, mivel még nem mutattam be esküvői ruhákat. Meseszép csipke, óriás tüllszoknyák, gyöngyös kirakás…mindenki ilyenekről álmodik kislányként, így nekem is valóra vált álom volt. Vágó Réka cipőiben mehettem végig az esküvőszerű kifutón szuper ruhákban. Mit is mondhatnék még? Biztos, hogy a kedvenceim közé tartozik.”

sirah-daalarna-cosmopolitan

sirah-daalarna-cosmopolitan

sirah-daalarna-cosmopolitan

Mi a nézők közt ülve testközelből is átélhettük büszkén a csodát, de ide kattintva te is megteheted videón keresztül. Itt pedig a varázslatos finálét tudod megnézni! Szerinted melyik volt a legszebb ruha?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?