Létezik barátság modellek közt? 2. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 26.

Eneh után újabb gyönyörű modellünk cáfol rá a tévhitre, miszerint a modellek annyira versenyeznek egymással, hogy nem képesek barátságot kialakítani. Következzen szőke bombázónk, Hajdu Niki és barátnőinek története:

létezik-barátság-cosmopolitan


“Az Attractive-os modellek közt igenis működik a barátság! Bár van kanadai és román modell csaj is, akivel tartom a kapcsolatot, igazi barátságok nálam csak az ügynökségen belül maradtak meg.

létezik-barátság-01-cosmopolitan
Barabás Henriettel például két éve találkoztam először egy budapesti gálaesten, azóta pedig teljesen összenőttünk. Volt már olyan is, hogy külföldön több hónapon keresztül együtt laktunk és nagyon jól kijöttünk, mert kiegészítjük egymást. Még nyaralni is közösen mentünk Tulumba!

henriett-1-cosmopolitan

henriett-2-cosmopolitan

henriett-3-cosmopolitan
Sarat már három éve ismerem, vele is sokat laktam együtt Szingapúrban és Tokióban, ő a lelki társam! Elég sok Skype randit szervezünk, de ha mindketten itthon vagyunk netán, biztos, hogy találkozunk, nyáron például meglátogatott engem Mesztegnyőn.

sara-1-cosmopolitan

sara-2-cosmopolitan

Henin és Saran kívül Axente Benedettával is nagyon jóban vagyok, vele életem első külföldi útján, Szöulban barátkoztam össze.”

benedetta-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?