Bemutatjuk legújabb modellünket, Kittit!

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 25.

Örömmel jelentjük be, hogy újabb szépséggel bővült az Attractive modellcsapata! Kitti már több országban is járt korábban, ám úgy döntött, hogy idén tavasszal nálunk folytatja tovább teljes erőbedobással a modellkedést. Irodánkba lépve egyből levett minket a lábunkról példamutatóan tisztelettudó és intelligens magatartásával, arról a hihetetlen mértékű kedvességről nem is beszélve, ami csak úgy árad belőle. Persze a tökéletes testalkata sem volt mellékes tényező. Így nem szöszöltünk sokat az ügyében, amint tudtunk össze is hoztuk fotós barátunkkal, Mihály Zolival egy tesztfotózásra. Kitti most első közös munkánk nyárhivogató készületeiről mesél neked:

kitti-cosmopolitan

“Új év, új csapat, új lehetőségek. A 2014-es évben rengeteg élményt szereztem és betekinthettem a modellszakma izgalmas és kihívásokkal teli világába. Sokat köszönhetek azoknak az embereknek, akik ebben az időszakban mellettem álltak, de szerettem volna továbblépni. Az újévet, mint a legtöbben, én is fogadalmakkal kezdtem, új célokat tűztem ki, többek közt a modellkedéssel kapcsolatban.

kitt-01-cosmopolitan

A topmodellek közül a példaképem Axente Vanessa, mert olyan értékrendet képvisel, ami közel áll az enyémhez. Ezért is döntöttem úgy, hogy tavasszal újult erővel az Attractive szárnyai alatt szeretném folytatni a modellmunkát.

kitti-02-cosmopolitan
Első lépésként egy tesztfotózás várt rám. Minden egyes fotózás újabb kihívás a modell számára. Nagyon szeretem, hogy sokféle szerepbe bújhatunk. A mostani alkalommal egy bohókás, szexi lány stílusát kellett a kamera elé varázsolni.

kitti-03-cosmopolitan

A munka első felében az oroszlánrész a fotókon nem látható csapatra hárul, mert az ő szorgos munkájuk eredménye, hogy a modellnek már „csak” játszania kell a fotós kamerája előtt. Azért azt elárulhatom neked, hogy ez sem tartozik a kis feladatok közé. Az én segítségemre most Frák Peti, mint stylist, Kiss Pali (fodrász), Kovács Viki (sminkes), Gucsi Niki asszisztens és végül de nem utolsó sorban Mihály Zoltán fotós volt. Az általuk megálmodott friss, nyárias hangulatú koncepciót többek között a matrózok csíkos öltözékei ihlették. Az aznapi zord időjárás így vált egyszeriben vidám tengerparti hangulattá.

kitti-04-cosmopolitan

A második lépés mindig a modell átváltoztatása. Miközben a profi kezek gyorsan dolgoznak rajtunk, ha résen vagyunk, sikerülhet ellesni pár hasznos szépségápolási trükköt is mindeközben. Miután Pali és Viki széppé varázsoltak, Peti kezei közé kerültem és az általa jó előre, gondosan összeválogatott ruhakupacból szempillantás alatt vagány lookokat varázsolt elő. Szinte az összes darabot vittem volna magammal haza. El is határoztam, hogy mindenképpen beszerzek pár darabot a nyárra. Az öltöztetés zárásaként előkerültek a kiegészítők is, ami szintén osztatlan sikert aratott a stáb többi tagja között. Olyannyira, hogy a munka ekkor hatalmas nevetésbe torkollott, mivel páran kedvet kaptak egy-egy csíkos masnis kiegészítő felpróbálásához.
A néhány perces lazítás után már ismét a feladatra koncentrálva „talpig felfegyverkezve” álltam és kezdetét vehette a fotózás.
kitti-05-cosmopolitan
A pózolás közben Zoli hasznos tippekkel látott el, amiknek a későbbi munkáim során is nagy hasznát veszem majd. Minden fotóstól tanulhatunk és nagyon fontos, hogy soha ne kritikaként éljük meg az észrevételeiket. A stáb minden tagjának összehangolt együttműködése során válhat tökéletessé 1-1 kép és ehhez mindenki próbálta a maximumot kihozni magából és a másikból egyaránt. Nagyon jóleső érzés, amikor ilyen családias hangulatú csapattal dolgozhat együtt az ember, valakinek mindig volt egy apróbb észrevétele, ötlete.

kitti-06-cosmopolitan

A fotózás állóképességet, türelmet, fegyelmezettséget és összpontosítást igényel a modell részéről is. Sokszor jógaórát megszégyenítő pozitúrákat használunk, az egyik képem láttán határozottan az előző napi edzés egyik comberősítő gyakorlata ugrott be. Van, hogy egy ilyen munka már önmagában felér egy edzéssel, miközben a nagy izgalomban néha még enni is elfelejtene az ember lánya, ha a hangosan korgó gyomra és a gondoskodó stábtagok nem figyelmeztetnék erre.

kitti-07-cosmopolitan

Az idő nyúlcipőben rohant a nap vége felé és a jó hangulatú, de feszített tempójú munka lassan befejeződött. Elkattant az utolsó képkocka, gyors pakolás és már készen is voltunk. A napot egy közös képpel zártuk és még ekkor is vidámság tükröződött az arcokon pedig holtfáradtak voltunk.”

kitti-08-cosmopolitan
Nagyon jó volt ez a nap, ami sok új felismerést tartogatott számomra és egy másik arcomat is sikerült megmutatnom magamból. Azonban ahhoz hogy valaki profi lehessen, még rengeteg munka és gyakorlás vár rá. Izgatottan várom, milyen feladatot kapok legközelebb.”
kitti-09-cosmopolitan

kitti-10-cosmopolitan
kitti-11-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?