Axente Vanessa kifutós élményei Párizsból

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 24.

Axente Vanessa nem csak a Vogue magazinban tündököl rendszeresen, újra meghódította a párizsi divathetet is! Ugyanis ismét a legmenőbb tervezők kifutóján vonult végig, és abban a megtiszteltetésben részesült, hogy háromból két showt is zárhatott. Szupermodellünk most párizsi élményeiről mesél neked:

axente-vanessa-párizs-cosmopolitan

“New Yorkban dolgoztam, majd egy hétvégére hazajöttem, utána pedig máris repültem a párizsi divathétre. Hétfőn este érkeztem, három showm volt, és közben csütörtökön anya is meglátogatott. Utána együtt repültünk haza kedden. Rengeteget lófráltunk a városban, ismerősökkel találkoztam, például meglátogattam Napsugar Von Bitterát. Beugrottam a Vogue CFDA koktélpartijára is, bár csak az utolsó 15 percre, mert előtte dolgoztam. Kicsit sajnálom, hogy csak ennyit tudtam maradni, hiszen ott volt az egyik barátnőm, aki a Vogue-nál dolgozik, és ha csak rövid időre is, de újra találkozhattam Anna Wintourral, Joseph Altuzarraval, Mario Testinoval és a Simon Miller tervezőivel, akikkel korábban az amerikai magazinnak fotóztunk.

vanessa-01-párizs-cosmopolitan
Az első bemutatóm a H&M volt, amit azért szeretek, mert nagyon laza kliens, lehet hülyéskedni és mosolyogni a kifutón, és nem a megszokott gépies mozgást várják el. Hosszú idő után újra találkoztam Amanda Murphyvel a backstageben, a show előtt pedig felkértek pár modellt, hogy greenboxban lépkedjen egy futószalagon. Mivel magassarkúban voltam, majdnem leestem, de nagyon élveztem. Valószínűleg ezek a felvételek az H&M oldalán fognak megjelenni később. A kifutó díszletében a How To Be A Parisian Wherever You Are írója, Caroline de Maigret dj-zett egy űrhajóból, úgyhogy miután megnyitotta a showt, az ő zenéjére vonultunk kis kamerás robotok közt.

vanessa-h&m-1-cosmopolitan
vanessa-h&m-2-cosmopolitan

vanessa-h&m-3-cosmopolitan

vanessa-h&m-4-cosmopolitan

vanessa-h&m-5-cosmopolitan

vanessa-h&m-6-cosmopolitan

vanessa-h&m-7-cosmopolitan
Mugler kollekciója erősen szexis és nőies volt, mégis egyszerű vonalakkal. A tervező, David Koma és a casting director is nagyon jófej, megtiszteltetés volt zárni a showt. A stylist Clare Richardson volt, akivel Hawaiion dolgoztam az év elején. Igazi szexbombának éreztem magam náluk a híres modellek közt.

vanessa-mugler-1-cosmopolitan

vanessa-mugler-2-cosmopolitan

vanessa-mugler-3-cosmopolitan

vanessa-mugler-4-cosmopolitan

vanessa-mugler-5-cosmopolitan

vanessa-mugler-6-cosmopolitan

Sonia Rykiel őszi showját a Saint Germain üzletben rendezték meg, lakássá alakították át összesen 43000 könyvvel a polcokon. Amíg a bemutatóra készülődtünk, végignéztem őket és mind nagyon menő volt, gondoltam is rá, hogy párat be kellene szereznem. A designer, Julie de Libran nagyon aranyos volt és Edward Enninful stylingolta a showt, akit nagyon csípek. Szerették volna, ha én zárom a bemutatót, olyan jól esett, hogy végig ilyen kedvesen bántak velem. Igazi szexi lookom volt, de majdnem villantottam is. A ruhapróbán nem kellett sokat mozognom, így a ruhát nem rögzítették, mivel akkor még nem mozdult el. Viszont a bemutatón egy kicsit igen, úgyhogy mielőtt a finálét vezettem volna, kicsit visszahúzták és végül nem lett baj.

vanessa-soniarykiel-1-cosmopolitan

vanessa-soniarykiel-2-cosmopolitan

vanessa-soniarykiel-3-cosmopolitan

vanessa-soniarykiel-4-cosmopolitan

vanessa-soniarykiel-5-cosmopolitan

vanessa-soniarykiel-6-cosmopolitan
A divathét után Velencében dolgozhattam, már alig várom, hogy lássam a képeket!”

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?