Axente Vanessa legújabb Vogue divatanyagai

Forrás: Modellügynökség | 2015 március 4.

Axente Vanessa 10 Vogue címlap és több mint 15 divatanyag büszke tulajdonosa világszerte, de még mindig tud újat mutatni hónapról-hónapra! Azt már tudod, hogy Anna Wintour magazinjának rendszeres szereplője, de vajon milyen érdekes témákkal rukkolt elő ebben a hónapban? Már mutatjuk is, videókkal együtt!

modellügynökség-axente vanessa-vogue-cosmopolitan

Olasz Vogue 2015 Február:

Láttál már szupermodellt varrógép előtt izzadni? Bizony ám, ez egy elég rendhagyó divatanyag lett A gépezet szíve címmel. A fotósorozat a divatipar keményen dolgozó női munkásai előtt tiszteleg, a látszat ellenére olyan luxusmárkákkal, mint Céline, Dolce&Gabbana, Louis Vuitton vagy Maison Martin Margiela. Büszkeségünk 2012 óta kilencedik alkalommal dolgozott együtt a híres Steven Meisellel, akit egyszerűen imád.

modellügynökség-axente vanessa-vogue-cosmopolitan

modellügynökség-axente vanessa-vogue-cosmopolitan

modellügynökség-axente vanessa-vogue-cosmopolitan

[youtube XzEvjruwfMI nolink]

Amerikai Vogue 2015 Március:

Szupermodellünk imád az amerikai Vogue-nak dolgozni (és ezt rendszeresen meg is teszi), mert mindig szuper ötletekkel állnak elő. Most például eddigi legfagyosabb fotózásán a legendás Steven Klein kapta lencsevégre egy szál Acne bodyban és tűzpiros Manolo Blahnik tűsarkúban a New York-i Pierre, A Taj  luxus hotel jeges díszletében. Már alig vártuk, hogy megjelenjen ez az eszméletlenül dögös kép, ami egyébként a krioterápia áldásos hatásainak ecseteléséhez készült.

modellügynökség-axente vanessa-vogue-cosmopolitan

És egy bónusz:

Vanessánk az amerikai Vogue online felületén görkorizik, hogy a tavasz legmenőbb magas derekú farmerjeit bemutassa Sara Moonves összeállításában. Na meg persze a feszes pózok után egy sokkal lazább oldalát is. Nagyon mókás meló lehetett, már ha ezt annak hívhatjuk, hiszen a modell úgy tud a legjobban lazítani, ha feltekeri a hangerőt és táncol egy nagyot. Már hivatalos:  újra divatba jöttek a ’70-es évek!

[youtube T-Gs-38FW0Q nolink]

Mennyi csodás kép ilyen rövid idő alatt! Neked melyik a kedvenced?

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?