Topmodellek szépséghibával – 2. rész

Forrás: Modellügynökség | 2015 február 20.

Ma újra olyan szupermodelleket mutatunk be, akik közel sem tökéletes szépségük miatt lettek sikeresek. A bejegyzés szereplőit sokat csúfolták az iskolában, de ők ebből erőt merítve kiálltak a nagyvilág elé. Az, hogy valaki nem éppen klasszikus szépség, nem jelenti azt, hogy nem gyönyörű! A divatszakmában ráadásul imádják a különleges karaktereket, ezért is van az, hogy ezeket a lányokat mára már világszerte ismerik:

Stella Tennant

Egyáltalán nem egy átlagos szépség, elállnak a fülei és kifejezetten fiús a karaktere. Mégis ezáltal lett igazi ikon, akit Steven Meisel fedezett fel a ’90-es években. Azóta olyan világhírű márkák arca, mint a Chanel, Calvin Klein, Balenciaga, Burberry, Hermés és Versace, számos Vogue címlapjáról már nem is beszélve.

Kirsten Owen

Lehet, hogy megijednél tőle, ha szőkített szemöldökkel elsuhanna melletted az utcán, de 1987 óta címlapsztár, szupermodell és divatikon. Tavasszal például a Lanvin 2015-ös kampányában láthatod majd, de többek közt Calvin Klein, Givenchy és Marc Jacobs is reklámozott már vele.

Lexi Boling

Még újnak számít a világ legjobb 50 modellje közt, hiszen csak tavaly robbant be a köztudatba. De akkor nagyon! Több interjúban is említette már, hogy rendszeresen csúfolták kinézete miatt és még most sem hiszik el sokan, hogy ez a „csúnya lány” kerül a Vogue címlapjára. Márpedig ez egy év alatt ötször is sikerült neki két Alexander Wang és Prada kampány mellett.

Dewon Windsor

Jean Paul Gaultier új reklámarcának minden egyes vonás óriási és egyszerre fura, de ez nem hátráltatja abban, hogy a legmenőbb divatbemutatókon és a Victoria’s Secret kifutóján is rendszeresen végiglejtsen; persze csak akkor, amikor éppen nem a Vogue-nak fotóz valamit.

Lara Stone

Őt biztos, hogy senkinek nem kell bemutatnunk: híresen nagy fogrés, ajkak és mellek. Több mint 10 éve van a pályán és két éves kisfia mellett is még mindig az egyik legjobban kereső és legszexibb modell a világon. Amellett, hogy a L’Oréal nagykövete, a Calvin Klein állandó kampányarca is. Ha csúfolnak a fogrésed miatt, csak gondolj arra, hogy Larának több mint 25 Vogue címlapja jelent meg eddig!

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?