Bori 5 jó tanácsa kezdő modelleknek

Forrás: Modellügynökség | 2015 február 8.

Szeretnéd ellesni a profi modellek trükkjeit? Most az Attractive-os Bori ad szuper tanácsokat:

modellkedés-kezdő-modellek-tipp-modellügynökség-cosmopolitan

– Mindig jó egyeztetni a fotóssal, hogy pontosan mire gondol. Állj ki magadért, így a fotózás hangulatát is könnyebben átveszed majd!

– Ha minden nap szánsz időt arra, hogy a tükör előtt gyakorolj pózolni, idővel pontosan tudni fogod, hogy mi az, ami jól áll! Ha teljes alakos pózokat szeretnél elsajátítani, az a legegyszerűbb, ha minél több magazint átnézel és követed a profikat! Manapság már egyszerű az interneten is példákat keresni: követheted a kedvenc modelljeidet Instagramon vagy Facebookon, a YouTube-on pedig videókat nézhetsz fotózásokról és divatbemutatókról, a reklámokról nem is beszélve.

– Fontos, hogy a munka előtti estén mindent gondolj át és készülj fel. Nézd át a térképet és válogasd ki a ruháidat. A legjobb, ha egy elegáns, klasszikus kis fekete ruhában jelensz meg, magassarkúval. Nem kell a legcsinosabb báli ruhádat felvenni, az egyszerű, de mégis divatos mindig nyerő. Mindig tisztán mosott hajjal, ápoltan jelenj meg, se smink, se körömlakk ne legyen rajtad.

– Személyes kontaktot először úgy tudsz teremteni a stábbal, ha a meló előtt utánanézel a fotósnak, sminkesnek, fodrásznak és stylistnak, sőt a cég történelmének is. Rögtön lesz miről beszélgetni és hidd el, nem fogják elfelejteni azt a kis pluszt, aminek meg kell lennie a szépséged mellett! Sokkal szívesebben választanak ki legközelebb is, ha érdeklődő, alázatos és szorgalmas vagy!

– Ne befolyásoljon az, ha szerinted nem jó a smink, a ruha, vagy ha szerinted neked nem áll jól, amit rád adtak. Mindig magabiztosan kell a fotózáson viselkedned, még akkor is, ha szerinted nem nézel ki éppen a legjobban. Én sokszor megkérem a fotóst vagy a stábot, hogy rakjanak be egy kis zenét, az mindig segít ellazulni és könnyebben megy az együttműködés, sőt a pózolás is.

modellkedés-kezdő-modellek-tipp-modellügynökség-cosmopolitan

Blogleírás

A modellügynökség - www.cosmopolitan.hu kiemelt blogja "Hogy készül egy divatanyag? Milyen érzés végigvonulni New York, Párizs, Milánó kifutóin?